Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dużo osób ma już zabukowane urlopu dużo dużo wcześniej niż my,mimo iż już dawno mój M napisał pisemko o urlop i widzisz...My nie chcemy jechać we wrześniu czy na jesieni.Do Pl chcemy jeździć tylko raz do roku w wakacje więc w tym roku z wakacji w Pl nici.Aga -a może tylko przełożyć termin wyjazdu na inny?
dziewczyny ide jutro do dentysty, mam torbiel pod zębem a dzisiaj mi sie zaczęło robić z ty cos niedobrego i chyba musze juz załatwić tę sprawe. Cały czas zwlekalam bo usuniecie jej kosztuje 1000 zł a nei jest to refundowane z NFZ. Boje się jak cholera![]()
trzymam mocno &&&&&&&& Lorelain. A że tak spytam-gdzie chodzisz do sadysty?dziewczyny ide jutro do dentysty, mam torbiel pod zębem a dzisiaj mi sie zaczęło robić z ty cos niedobrego i chyba musze juz załatwić tę sprawe. Cały czas zwlekalam bo usuniecie jej kosztuje 1000 zł a nei jest to refundowane z NFZ. Boje się jak cholera![]()

czy dopiero tę z ciążą można wyczuć namacalnie?

Do tego mam stan podgorączkowy (37 stopni) i chyba się czymś zatrułam.lorelain to powodzenia jutro. trzymam kciuki, jak wiadomo wizyta u tego lekarza nie nalezy do ulubionych :/
Iwonka juz patrze na gg
Agnieszka głowa do góry! nie załamuj się, ale wiem po sobie ze jak ktos urlopu nie chce dac to jest to mega irytujące!wrrr

agnieszka.kk - a może uda Wam się przełożyć na później? Trochę poczekacie, ale może się uda? A jak tam z ginekologami w UK? Bo ja się tu, w Norwegii, spotkałam z zupełnie innym systemem medycznym. I jednak muszę powiedzieć, że dzieci gdzie indziej nie chcę rodzić! ;-)
Nie smutaj się Motylku. Temu co Ci jogurt wylał to wklupiemy :-)Dziewczyny jestem wściekła, az mi sie płakać chce
Nic mi się dzisiaj nie udaje, każdy mnie olewa i na dodatek jakiś @!# potrącił mnie na ulicy i wylał mi się jogurt który niosłam w ręku.Do tego mam stan podgorączkowy (37 stopni) i chyba się czymś zatrułam.
No poprostu życ nie umierać.