reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
witam:-)
Widze, że wątek zmienił troszkę nazwę ale częśc dziewczyn nadal tu zaglada;-)
Żabka ja chyba Ci jeszcze nie gratulowałam:szok::-) Ciesze się bardzo....Lopop co tam u Ciebie????

witam:-)
Widze, że wątek zmienił troszkę nazwę ale częśc dziewczyn nadal tu zaglada;-)
Żabka ja chyba Ci jeszcze nie gratulowałam:szok::-) Ciesze się bardzo....Lopop co tam u Ciebie????
cześć kochana
stara bieda nie ma dziecka drugiego jeszcze
dalej jeżdżę ale już do innego fachowca mam nadzieję że sie uda
oczywiście wyniki juz są ok

jak Ty się czujesz? Imię wybrane?

szkoda że u Ciebie bez zmian..ale wiadomo swoje trzeba wyczekac.szkoda, że nie jesteśmy wróżkami w tym temacie:dry:
U mnie dobrze nawet, imie..hm...spory trwają:-D:-D:-Dbrak opcji, te co podoba się M mi absolutnie...ale Oktawia chodzi mi po głowie:confused:

A jak tam cykl?? Czekasz na test czy owulkę??
Zmiana lekarza i lepsze wyniki no to tylko czekać na krechy!!!

szkoda że u Ciebie bez zmian..ale wiadomo swoje trzeba wyczekac.szkoda, że nie jesteśmy wróżkami w tym temacie:dry:
U mnie dobrze nawet, imie..hm...spory trwają:-D:-D:-Dbrak opcji, te co podoba się M mi absolutnie...ale Oktawia chodzi mi po głowie:confused:

A jak tam cykl?? Czekasz na test czy owulkę??
Zmiana lekarza i lepsze wyniki no to tylko czekać na krechy!!!
no czekam na 2 kreski
dziisaj byłam na monitoringu i wszystkie pecherzyki pękły wiec wiesz może sie udało jak nie to dalej bedziemy próbować

ach dzisiaj mam pech pralka sie zepsuła i muszę zmykać ręcznie doprać
super że zajrzałaś do nas

Ostatnia edycja:
no u nas to samo ja to jeszcze ale moj m
no to Maćku trzymamy ja zaczynam od piatku :)
kurcze dziewczyny zeby nam sie juz udało , bo powiem wam ze jestem zmeczona tym wszystkim
Tez mam taka nadzieje...

ja uważam że to przez to ciągłe myślenie wiesz o czym
NIe wydaje mi sie, ze tylko w tym tkwi przyczyna...

no czekam na 2 kreski
dziisaj byłam na monitoringu i wszystkie pecherzyki pękły wiec wiesz może sie udało jak nie to dalej bedziemy próbować
No to super! Czekamy na efekty:tak:

reklama
Tez mam taka nadzieje...

NIe wydaje mi sie, ze tylko w tym tkwi przyczyna...

No to super! Czekamy na efekty:tak:

He he spac nie moge caly kregoslup mnie piecze i znow w niedziele pierwsza haha
No wiec zaczol mi sie kolezanki 20 tydzien jupiiiiiiiiiiii

He he spac nie moge caly kregoslup mnie piecze i znow w niedziele pierwsza haha
No wiec zaczol mi sie kolezanki 20 tydzien jupiiiiiiiiiiii

Uploaded with ImageShack.us

To moja coreczka 20 tydzien

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry