reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

eagle - ja jestem gorsza od calego sabatu czarownic :D i jednoczesnie od ruskiego wywiadu :D
zdec - moze mi sie cos w nocy przysni :))

ide spac,jak tu wroce rano to ewelinka masz juz byc rozpakowana:))) co by moja teoria miala jakis sens ;pa

ewela gratuluje:))

reklama
Witam takze w dupaczku:)
Dzisiaj bylam na pierwszym ktg bo na jutro mam termin z ostatniego usg i niestety lezalam chyba 45 min bo Maly wiercil sie tak ze lekarz stwierdzil ze pomiary beda nie dokladne wiec musielismy czekac az sie uspokoi i niestety skurcze ledwo 20-25 % wiec pewnie jeszcze poczekamy sobie na synusia tak mu tam dobrze.....dobrze ze w Łodzi sie troche ochlodzilo i zaczyna kropic bo juz nie wyrabiamy.

Gratki dla nowych Mamusiek dzieciaczki super:)

Tak przy okazji mam pytanie- czy będziecie używać smoczków uspokajających i czy bierzecie je do szpitala? Koleżanka mi mówiła że jak ona rodziła to połozna zabroniła jej używania w pierwszych dniach ...?
Ze smokiem - przy Malgosi bardzo sie obawialismy podania smoka, zeby nie odzwyczaila sie od piersi ;) ale po powrocie ze szpitala jakos dosc szybko nabylismy (nie zamierzalam zostac zywym smokiem, bo oczywiscie ciagle byla sytuacja, gdy sie juz najadla a chcaiala pociumkac jedynie) - i nie bylo zadnych problemow z jedzeniem.
Teraz juz mam kupiony i na pewno biore do szpitala - ale tez nie bede dawala od poczatku, postaram sie jak najpozniej - zdrowiej dla laktacji ;)

Jak już to napisałam do Ola_fasola najpierw przekażę informację od wszystkich rozpakowanych w wątku SMS, a potem rozpakuję się w samotności:-) Taka wydaje się moja misja:-D:-D:-D
zdec, Ty lepiej nie kracz - ja do Ciebie mam tez zapisany nr w komorce - i szybko sie go wybiera, bo nick na "z" od konca latwo znalezc ^^:D

Ostatnia edycja:
Halo;)
Już jestem wczoraj od 16 nie miałam neta;(
A dzisiaj byłam u teśców od rana;)
Melduję sie po wczorajszej wizycie, że moje ciało jest przygotowane na poród a mała nie chce wyjść;)

Gryzka spokojnie jak już napisałam, najpierw przekażę informacje od was wszystkich, a potem dopiero sama wybiorę się na porodówkę;-) Więc możesz spokojnie pisać:-)
Mam w końcu działający telefon, który odbiera SMS na bieżąco;-) Bo tamten po kąpieli, to już się nie nadaje do użytkowania.

U nas wlasnie zaczyna sie burza a w dzien mielismy jakies 35 st ktos mowil o stopach jak u Shreka..... cholerka juz nawet rano mam spuchniete.

Widze ruch sie zrobil na porodowkach :)) Ewela tak marudzila ze chyba ktos u gory juz mial dosc ;-)

Dziewczyny zdjecia dzieciakow przecudne , az milo patrzec na takie aniolki

Zdec mi nawet czop nie odszedl :-) wiec chyba jednak ja zamkne watek :))

Co do smokow moj Oli dostal jakos po 2 tygodniach, w domu byl juz wczesniej kupiony, dostal dopiero jak sie okazalo ze nie jestem w stanie wrocic ze spacery bez syreny strazackiej , musialabym pare metrow przed domem stawac i dawac mu cyca zeby sie uspokil.

Pozdrawiam i jestem ciekawa czy naprawde jutro do rozpakowanych dolaczy Ewelinka

No to ewela już ma z głowy a wczoraj jeszcze tak marudziła:-)
U mnie narazie cisza skurcze czasem łapią ale tak jak zawsze tylko co 30minut zmieniam wkładke bo taki śluz ciemnobrązowy leci niewiem kiedy ale chyba juz niedługo coś ruszy może rano:dry:
zdec-mój po wczorajszym pempkowym też już dziś jakieś piwka pije a ja zła jestem że niewiem bo jak ja z nim takim będe miała na porodówke jechać:no:

reklama
No to ewela już ma z głowy a wczoraj jeszcze tak marudziła:-)
U mnie narazie cisza skurcze czasem łapią ale tak jak zawsze tylko co 30minut zmieniam wkładke bo taki śluz ciemnobrązowy leci niewiem kiedy ale chyba juz niedługo coś ruszy może rano:dry:
zdec-mój po wczorajszym pempkowym też już dziś jakieś piwka pije a ja zła jestem że niewiem bo jak ja z nim takim będe miała na porodówke jechać:no:

Oj to chyba Cię bierze;)

Do góry