reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

Witam was diewczyny serdecznie

Przepraszam ze tk długo sie nie odzywałam,ale na prawde mam szalony okres w pracy i o jeszcze potrwa tydzień,później juz bede z wami częściej.Duzo nowych mam się pojawiło,większości nie znam:-(ale postaram sie poznać:tak:

trzymam kciuki za najblizsze wizyty,dziewczyny bądźcie dobrej mysli,nie wolno nam się teraz denerwowac,trzeba yslec pozytywnie wtedy i maluszek jst szczęśliwy:tak:

czytam ze juz niektóe z was nie mieszcza sie w stare spodnie,ja jesczze wchodze we wszystkie,choc fakt robi się coraz bardziej ciasno,mysle ze opiero teraz mi brzuch wystartuje:-)

ok uciekam spac,zycze wszystkim spokojnej nocy,udanego jutrzejszego dnia i pozytywnych mysli:-)

reklama
Dzień Dobry :)

u nas znowu burza :( Leje jak nie wiem. O 8:00 mam Wiki zaprowadzić do przedszkola a tu taka ulewa :( Mam nadzieję, że przestanie padać, bo muszę załatwić kilka spraw.

Fajnie, że jest nas tutaj coraz więcej :)

Witam Was
niestety już po weekendzie :-( i trzeba wrócić na ziemię i do pracy. kolejny tydzień stresu.
Za tydzień idę do lekarza :-D Mam nadzieję, że wszystko gra.
Jestem zła , bo pilnowałam przez miesiąc mieszkania koleżanki i wczoraj jak wróciła, to powiedziała, że zasuszyłam jej kilka kwiatków, które przez 2 lata hodowała :-( i jest mi teraz głupio, bo to znaczy, że nie można na mnie polegać.....

ja spadam bo do pracy mi trzeba iść. Odezwę się jeszcze i Miłego Dnia

Witam Was
niestety już po weekendzie :-( i trzeba wrócić na ziemię i do pracy. kolejny tydzień stresu.
Za tydzień idę do lekarza :-D Mam nadzieję, że wszystko gra.
Jestem zła , bo pilnowałam przez miesiąc mieszkania koleżanki i wczoraj jak wróciła, to powiedziała, że zasuszyłam jej kilka kwiatków, które przez 2 lata hodowała :-( i jest mi teraz głupio, bo to znaczy, że nie można na mnie polegać.....

ja spadam bo do pracy mi trzeba iść. Odezwę się jeszcze i Miłego Dnia

A to niewdzięczna ta koleżanka...

czesc dziewczyny.
U mnie też pada i jest chłodno,ale ja sie ciesze ze narazie nie ma upałów,choc tyle deszczy to niepotrzebne:eek:

claudia kolezanka mimo wszytsko powinna byc wdzięczna a nie jeszcze wypominac kwiatki,ludzie są dziwni i zawsze cos nie pasuje:eek:

Hej Dziewczyny!!!
Mam do Was pytanie w jakiej pozycji wy zasypiacie ? Bo ja do tej pory zasypiałam na brzuchu a teraz jak rano się budzę to bardzo boli mnie brzuch:-(
Pozdrawiam Was wszystkie!!!

reklama
ja zasypiam tak jak dotychczas tez na brzuchu ale jezeli boli cie brzuch poloz sobie gruba poduszke miedzy nogi jest lepiej:) ja leze 24h przez kolejnego krwiaka;/ juz mnie boli wszystko od tego lezenia... Pozdrawiam.

Do góry