reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Pajkaa kupujemy Jedo Fyn 4ds, nie boje się ze dzidzi będzie gorąco bo jak już wczesniej ktoraś pisała będziemy głownie jeździc w zimę, takze jak na tem sezon to kolorek w sam raz, a na wiosnę i lato spacerówa jest odkryta to myśle ze bedzie oki, a w przyszłości zamierzam kupić zwykłą, lekką spaceroweczkę i wtedy wezmę już jakąś kolorową.

CL164(1).jpg

http://glitery.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
350.jpg

a tak wygląda nasz, a przynajmniej wyglądał, gdy go pakowałam na strych u teściowej (zdjęcie z netu, bo nie mam jak zrobić naszemu), czekam aż mężuś mi go przywiezie. Zestaw niby używany, ale w zasadzie nie widać. I może niebieski dla chłopców, ale mi sie spodobał i będzie dla dziewczynki:)

Mam taki sam tylko w kolorze Fudge ;-)

Małagonia podoba mi sie ten Twój wózek, podaj jakąs stronkę!!!

quinny > strona główna
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE

:-)

Malagonia bardzo ładny wózek a kolor - śliczny !
teraz to nie ma chyba różnicy co do kolorów: dla chłopca czy dziewczynki:cool:

Wstawiam zdjęcie co do wielkości gondoli :-D-nie mogłam się powstrzymać!
bbc windoo-to najmniejsza z gondoli :szok:
ale tak wygodna, że moje "maleńkie" dziecko usnęło w niej:happy2: hehehehe
Wuzelek czekamy na fotki :tak:

Załączniki

• DSC08723.jpg
    DSC08723.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC08724.jpg
    DSC08724.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 82
350.jpg

a tak wygląda nasz, a przynajmniej wyglądał, gdy go pakowałam na strych u teściowej (zdjęcie z netu, bo nie mam jak zrobić naszemu), czekam aż mężuś mi go przywiezie. Zestaw niby używany, ale w zasadzie nie widać. I może niebieski dla chłopców, ale mi sie spodobał i będzie dla dziewczynki:)

bardzo fajny:)

Pajkaa kupujemy Jedo Fyn 4ds, nie boje się ze dzidzi będzie gorąco bo jak już wczesniej ktoraś pisała będziemy głownie jeździc w zimę, takze jak na tem sezon to kolorek w sam raz, a na wiosnę i lato spacerówa jest odkryta to myśle ze bedzie oki, a w przyszłości zamierzam kupić zwykłą, lekką spaceroweczkę i wtedy wezmę już jakąś kolorową.

CL164(1).jpg

gondolka super, ja akurat patrzyłam, zeby było jak najmniej czarnego bo jak urodzę na początku sierpnia to cały sierpień i wrzesien przejeździ maluch własnie w gondoli a październik moze nie bedzie juz taki gorący - no, ale to jest kwestia gustu :-)

reklama
Pajkaa no tak masz racje, ja to wogóle mam problem z tym wózkiem, jak już wybrałam model, to teraz mam problem z kolorem, przez miesiąc na 1000 procent miał być ten, teraz w głowie siedzi inny i naprawde mam już tego dosyc :wściekła/y: chyba pojade wkoncu zamówic tą furę i będzie spokój, po tym co piszesz zaczęłam sie zastanawiac czy aby własnie nie jest zbyt ciemny no ale inne sa znowusz zbyt jasne :wściekła/y: na początku miałam jeden typ ale okazało sie ze sąsiadka na moim podwórku ma taki no i zonk, nie chce kupować takiego samego :-) chcę być unikatowa :-)

Ostatnia edycja:
Do góry