nie narzekaj ostatnio mało się tutaj działo; witam Cię spotykamy się o tej samej porze co wczoraj
no wiesz weteranki muszą się trzymać razem![]()
ta ale jest takie przyslowie ostani sa pierwszymi
witaj palisa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie narzekaj ostatnio mało się tutaj działo; witam Cię spotykamy się o tej samej porze co wczoraj
mam nadzieję że się sprawdzita ale jest takie przyslowie ostani sa pierwszymi
witaj palisa
no no dziewczyny poprostu sie staraja i tyle..tak ja teraz patrze ze za 5 dni miala bym juz testowac jakbym sie starala w tym miesiacu ,,no ale doktor powiedzial ze od staranek miesciac poczekac,,,wiec jestem spokojna ze nic nie ma,,,spokojna w sensie tym ze nie testuje noi strasznie szybko zlecialo,a ja jestem strasznie niecierpliwa wiec szykujcie sie na moje marudzenie kolo lipca ....haha...nie narzekaj ostatnio mało się tutaj działo; witam Cię spotykamy się o tej samej porze co wczoraj
mam nadzieję że się sprawdzi
a Reni słuchaj mi ostatnio włosy się bardzo tłuszczą, a Tobie to pewnie przez te wyrównywania hormonów
no no dziewczyny poprostu sie staraja i tyle..tak ja teraz patrze ze za 5 dni miala bym juz testowac jakbym sie starala w tym miesiacu ,,no ale doktor powiedzial ze od staranek miesciac poczekac,,,wiec jestem spokojna ze nic nie ma,,,spokojna w sensie tym ze nie testuje noi strasznie szybko zlecialo,a ja jestem strasznie niecierpliwa wiec szykujcie sie na moje marudzenie kolo lipca ....haha...
chyba kupię sobie jakieś ziołowe płukanki no ja teraz też codziennie a tak to ze względów kosmetycznych(czyt. nie czułam się i suche końcówki wg mnie się robią) myłam co 2 dniwiesz co kochana ja to zawsze myję co 2 dni a i zdarza sie ze codziennie niby mowia zeby je przetrzymac ale ja sie nie czuje
u mnie to zawsze gora jest taka nie chce sie ukladac i wogolechyba kupię sobie jakieś ziołowe płukanki no ja teraz też codziennie a tak to ze względów kosmetycznych(czyt. nie czułam się i suche końcówki wg mnie się robią) myłam co 2 dni
kiedy miałaś @??u mnie to zawsze gora jest taka nie chce sie ukladac i wogole
podaj namiary, ale musisz owocnie m wykorzystać09-06
?????
nie clo nie biore przerwapodaj namiary, ale musisz owocnie m wykorzystać
clo bierzesz nie