reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam sie

no to spotkacie sie szybciej tak dlugo na niego czekaliscie i sie staraliscie to teraz spieszno mu do was :-) ;-) ja bym chciala zeby urodzilo sie w grudniu chociaz czasem mam mieszane uczucia co do tego czy wolalabym w grudniu czy w styczniu

no dokładnie, a na kiedy masz termin??

Co do pisu to ja sie nie wypowiadam bo to banda kretynów jest, ale nie wiem czy są przeciwnikami czy zwolennikami in vitro?

Lopciu

Z okazji jakże pięknych - ... Godów
życzymy Wam abyście dalej szli przez życie,
trzymając się mocno za ręce zawsze uśmiechnięci,
zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć

Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!

Wszystkiego naj naj z okazji rocznicy ślubu

Witam sie

Co do pisu to ja sie nie wypowiadam bo to banda kretynów jest, ale nie wiem czy są przeciwnikami czy zwolennikami in vitro?

no niestety przeciwnikami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
chyba kupię sobie jakieś ziołowe płukanki no ja teraz też codziennie a tak to ze względów kosmetycznych(czyt. nie czułam się i suche końcówki wg mnie się robią) myłam co 2 dni
ja tez mam problem z przetluszczajacymi sie wlosami :-(
A ja się witam po prawie miesięcznej przerwie. ;-)
Tosiu,dzięki za smski i pamięć! :blink: :-)
oj ty tak dlugo cie niebylo ze az sie martwilysmy ze cos sie stalo co u ciebie nowego i jak tam staranka???
Witam sie

na 9 stycznia :-)

reklama
Witajcie Babeczki :-)

Lopciu wszystkiego naj naj naj!

Agutka witaj! Jak tam sprawy z psiakiem ?

Pajkaa jejku jak Tobie już niewiele zostało. Na kiedy Ty masz dokładnie termin.

Pozdrawiam Was wszystkie.

Do góry