;-)Dziś Patryczek kończy 7 miesięcy ; *;-)
Mamy 7 miesięcy ;-)
100latek dla dzieciczkow:-)
Kasiu dla Ciebie tez wszystkiego co najlepsze:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;-)Dziś Patryczek kończy 7 miesięcy ; *;-)
Mamy 7 miesięcy ;-)
kasiiula wszystkiego naj z okazji urodzinwiecej takich pawełków
![]()
WYJATKOWA- 100 lat dla syneczka
Kasiula 100 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Etna wchodziąłm na stronę aquaparku i tam jest tylko info , że trwają zapisy , ale nic więcej. Więc trzeba , albo napisać do nich , albow sobotę się dowiedzieć
100 LAT !!!!:-):-):-):-)Zobacz załącznik 256315
KASIULA WSZYSTKIEGO NAJ RÓWNIEŻ STÓWECZKI ŻYCZĘZobacz załącznik 256317
![]()
100 LAT !!!!:-):-):-):-)Zobacz załącznik 256318Zobacz załącznik 256318
100latek dla dzieciczkow:-)
Kasiu dla Ciebie tez wszystkiego co najlepsze:-)
100 lat !Mamy 7 miesięcy ;-)
a ja @ nie miałam od 02. 2009 ;-);-);-) czekam i czekam i nic hihihih
Jak widziałm koleżanki po SN smigajace po sali z dzieciaczkami a ja nie mogłąm podniesc sie do własnego to szlak mnie trafiał. To chodzenie w zgieciu , bo strach sie wyprostowac. Poza tym CC to OPERACJA , rozciecie wszystkich czesci skóry , miesni . Mam porównanie (nie do samego konca) z SN , bo byłąm na porodówce do czasu aż akcja juz sie rozkreciłą , ale ostatecznie ciśnienie 180/110, spadajacy puls małego i na sale operacyjna. Wiem , ze Sn boli jak ch... , ale jestesmy do tego stworzone (m.in ;-))
ale to moja opinia. Pamietam tylko co napisałam do Klaudzi po "porodzie" - DZIWE SIE TYM MAMUSIOM , KTÓRE CHCĄ CC NA ZYCZENIE
ja podobna sytulacje co ty mialam ... sn do ostatnich chwil ... parte .. zanik tetna i na CC ... ale chyba bym wolała teraz drugi raz odrazu CC ...
u mnie juz jest @ wrrr kto nastepny??
ja dzis ubrałam spodnie body dlugi rekaw i bluza grubsza jak spi to przykrywam kocyykiem:-)Moje często zadawane pytanie.:-)
Jak dziś ubrać malucha, niby ciepło ale w cieniu już gorzej.