reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a wiesz już kiedy będziesz miała usg genetyczne :sorry: bo podobno czasem na nim już mówią płeć :szok: ja mam mieć w 13 tyg :-p
no ja bede miala pewnie na poczatku lipca w 14 tygodniu bo 29 czerwca mam dopiero wizyte u gina :-/ i czekam z niecierpliwoscia moja ciuchcia na sowaczku wreszcie sie ruszyla bo wydawalo mi sie ze stoi w miejscu
Witajcie weteranki bb :) ale Wasze suwaczki posuwają się do przodu z prędkością światła :)
ja Was podczytuje od czasu do czasu ale jakos nie mam weny wejsc i cos napisac :(

Żabciu ciuszki boskie :)
jak sie nasze Mamusie i nasze staraczki czują????
witam dlugo cie niebylo pisz czesciej co tam u ciebie
tak tak, ale cos mi się zdaje, ze to będzie lipiec jednak :cool2: ale zobaczymy :-)

ja juz wiedziałam od 12 tc, ze możliwe, ze chłop, ale na 30 % potem potwierdziło się dopiero w 21 tc bo mały się chował :p
no w 12 tygodniu to podobno chlopiec i dziewuszka wygladaja tak samo ale ja niewiem i znajac moje szczescie napewno nic niebedzie widac mala tez sie plecami odwrocila
cześć zabko kinga i Betusia
och betusia ostatnio nie pisałaś z nami za dużo myślałam że jesteś gdzieś na szkoleniu??
no i batonika nie ma a mi sie pralka zepsuła :(:( w sobotę i jeszcze nie kupiłam po prostu nie mam czasu:(
hejka co tam u ciebie

Witajcie!

Agutka super ta nowa fryzurka!

missiiss no to trzymam kciukasy za panienkę :-) żeby na kolejnym usg się potwierdziło na 100%

Svensonka, Żabka fajne ciuszki :-) Żabko widzę że Ty się na chłopca nastawiasz bardzo.

Batonik u Ciebie też obstawiam Kajtulka...jak Ci pisałam :-)

Ja po wczorajszej wizycie jestem mega szczęśliwa. Szymon pięknie rośnie i jest zdrowiutki.
Miałam robione połówkowe i wszystki parametry ok. Bardzo się cieszę.

Miłego dnia Wam życzę!

Witam wszystkie Panie

Nie wiem czy już mogłam zrobić teścik czy jeszcze nie ale zrobiłam:tak: pewnie dostane po głowie, że tak szybko ale o dziwo pojawiła się druga blada kreseczka, @ ma przyjść 21,22 czerwiec a dziś dopiero 17. Ciekawi mnie czy się ten wynik mógł być spowodowany czym innym, pewnie teraz przez parę dni będę się doszukiwać aż zobaczę grubą i barwną kreseczkę:-)
Wstawiam od razu fotkę może też cosik na niej zobaczycie, choć na zdjęciu zawsze słabiej widać.

Załączniki

• DSCN1502_resize.jpg
    DSCN1502_resize.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 35
hello :)

gniesia gratki wielkie :)
mysza no mam nadzieje ze sie potwierdzi i ze niunia sie tak pieknie ulozy jak ostatnio :) nawet wczoraj zrobilam sweterek rozowo bialy caly dzien dziergalam bo nie moglam sie powstrzymac :D

pozdrowionka dla wszystkich :* i milego dzionka :)

gniesia druga krecha jak nic!!! więc nie masz sie czego doszukiwać bo ją wyraźnie widać.
GRATULUJĘ i życzę spokojnej, nudnej i książkowej ciąży!
Pamiętaj że jakby wątpliwości miały się trapić zawsze możesz iść na betę.

missiiss a ja jakoś wcześniej myślałam że Ty chcesz mieć synka...
Pokaż fotki tych cudenek ręcznie zrobionych.
Jak się czujesz ? minęły już dolegliwości I trym ?

Witam się z rana i od razu bardzo dziękuję za komplementy. :tak:

Miłego dzionka!
no wkoncu wrocila nasza gutka ta co codziennie sie wita jako pierwsza :-D
Witajcie!

Agutka super ta nowa fryzurka!

missiiss no to trzymam kciukasy za panienkę :-) żeby na kolejnym usg się potwierdziło na 100%

Svensonka, Żabka fajne ciuszki :-) Żabko widzę że Ty się na chłopca nastawiasz bardzo.

Batonik u Ciebie też obstawiam Kajtulka...jak Ci pisałam :-)

Ja po wczorajszej wizycie jestem mega szczęśliwa. Szymon pięknie rośnie i jest zdrowiutki.
Miałam robione połówkowe i wszystki parametry ok. Bardzo się cieszę.

Miłego dnia Wam życzę!
oj bardzo bardzo na chlopca :-) a ciesze sie ze szymus zdrowy i rosnie jak na drozdzach kochana czy ja sie wkoncu doczekam fotki twojego i mississ brzuszka prosze juz 2 tydzien i nic jeszcze niewidzialam :-(
Witam wszystkie Panie

Nie wiem czy już mogłam zrobić teścik czy jeszcze nie ale zrobiłam:tak: pewnie dostane po głowie, że tak szybko ale o dziwo pojawiła się druga blada kreseczka, @ ma przyjść 21,22 czerwiec a dziś dopiero 17. Ciekawi mnie czy się ten wynik mógł być spowodowany czym innym, pewnie teraz przez parę dni będę się doszukiwać aż zobaczę grubą i barwną kreseczkę:-)
Wstawiam od razu fotkę może też cosik na niej zobaczycie, choć na zdjęciu zawsze słabiej widać.
wow no to super szybko wyszedl test gratuluje kazda by chciala zeby tak szybko wychodzily :-) powtorz za 2 dni to beda juz tluste krechy

Żabko doczekasz się :-) a Twojego też chyba nie widziałam...

Oto Szymon moje cudo:
1) piękna zgrabna nóżka, zresztą przyzwoite to moje dziecko bardzo
2) łapeczka
3) rączka...tak dziwnie tego jednego paluszka wysunął
4) akcja serduszka
5) buźka i rączka

reklama
Witam wszystkie Panie

:-):-):-):-)gratulazie!!!!!

Do góry