reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

mi na szkole rodzenia mówil że nie można mieć pomalowanych aniu u rąk ani u nóg, więc już od 2 tyg chodzę a takimi ogryskami :wściekła/y::wściekła/y:Synu!!!!!!!!zliutuj się nad matką i wychódź na świat!!!!!
A ja zrobiłam sobie lekki french u rąk zeby płytka była widoczna a na nogach tylko bezbarwny:)Najgorsze jest to, że ściągnęłam moje żele które miała z 4 lata;(

reklama
Jeszcze zobaczymy, czy w ogole bedziesz chciala ^^ :D Raczej bedziesz wolala uciac sobie krotka drzemke ;] Zreszta, ten czas tak Ci szybko zleci, ze nie zauwazysz kiedy nawet ;]
Inna sprawa - Twoja praca moze miec bardzo powazne problemy, jesli ktos udowodni im, ze pracowalas na macierzynskim - tak jak zreszta i teraz, jak masz L4 i pracujesz.

No, to ja sie zabieram za przygotowywanie materialow -- w sobote mam zaliczenia i egzaminy .. raczej na nich jeszcze bede ;D ;P

Zdec, Gryzka ma racje... uważaj kochana bo takich złośliwych ludzi nie brakuje, i ktoś "uprzejmy" może Ci zaszkodzić.

A ja zrobiłam sobie lekki french u rąk zeby płytka była widoczna a na nogach tylko bezbarwny:)Najgorsze jest to, że ściągnęłam moje żele które miała z 4 lata;(
i tak dobrze, że ściągnęłąś :-) ,bo w szpitalu słyszałam historię o dziewczynie, która trafiła na porodówkę z długimi tipsami i potem żeby zająć się dzieciaczkiem musiała je pozrywać. ble :-p

Ja u rąk nie miałam pomalowanych za to fiolet paznokci na nogach świeciłsię z daleka:-)

Oj już widze co by lekarki w szpitalu powiedziały na opieke nad dzidzią w tipsach:no:mi nawet powiedziały że zegarka lepiej nie nosić bo można zawadzić albo zadrapać dzidziuka więc zdjełam

dzisiejsi synowie nie znaja litosci dla matek;p

Oj cobra...nie tylko synowie....córki też za grosz nie mają litości......!!!!!

Ja swoje pazurki pozmywałam i nie kładę już żadnego lakieru....Jakoś przechodzę te parę dni (liczę na to że to tylko parę dni!!!!:-D:-D:-D:-D:-D)..Za bardzo się dziś namęczyłam żeby zmyć mój wściekły pomarańcz, żeby znów przez to przechodzić)...
Ciekawa jestem jak tam Kajdusia?????
No i czarna wiedźma coś się nie odzywa....Poza tym Karis78 też nie odezwała się od porodu!!!!!Ciekawe jak tam jej mała....???Dziewczyny dajcie znać co u Was!!!!

Dziewczynki mam pytanie z innej beczki...macie pomysł na wystój sali weselnej???Może ktoś ma u Was odsprzedać jakies dekoracje??

co do płytki paznokciowej, to u nas położna powiedziała, że wystarczy przy rękach nie mieć pomalowanych . Chodzi o to, żeby zaobserwować kolor płytki paznokciowej w razie jakiś zmian. Więc ja tylko dłonie zostawiam jak natura je stworzyła ;) hihi

Elizka21 - no nie masz litości z tymi fotkami małego..no przecież taki siczny szkrab, że aż ściska :) hhihi śliczne te nowo narodzone dzieciątka :) wszystkie:)

Zdec, Gryzka ma racje... uważaj kochana bo takich złośliwych ludzi nie brakuje, i ktoś "uprzejmy" może Ci zaszkodzić.
Z praca na macierzynskim faktycznie chyba nie jest juz tak restrykcyjnie - ale na L4 wiem ze u mnie w firmie bardzo na to uwazano, bo "w razie gdyby" - mieliby straszne kary .. jeszcze - praca zdalna to ok, ale "na miejscu" to absolutnie nie.

Co do pazurkow - na nogach postaram sie zmyc po sobocie, niech chociaz na egzaminach wygladam jak czlowiek - a na pewno pojde w sandalkach, pelne buty to bylaby straszliwa kara;P

No i - tylko trzymac kciuki za kajdusie i jej sn :)

reklama
To już nic wam nie piszę że idę do pracy:-D:-D Choby ktoś nie powołany to przeczytał;-)

Pogoda za oknem piękna, byłam na dłuuugim spacerze z koleżankami:-) Tak już bym chciała wózek przed sobą pchać... achhhh...

Do góry