To daj znać jak cos w razie czego podbiegnę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To daj znać jak cos w razie czego podbiegnę![]()
Sądzę że pierwsza się tam znajdziesz;-)
hehe dobreNie no słuchajcie moja teściowa jest genialna
Prawo jazdy ma już dobre kilkanaście lat, normalnie jeździ po wioskach, a do miasta nie wjedzie, bo się panicznie boi;-)
A jest dosłownie jakieś 2-3km od nas na wjeździe do miasta na stacji benzynowej, mój mąż ma tam podjechać, bo mamy jej jechać kupić telewizor
Ja też boję się panicznie jazdy, ale to tak bardziej ogólnie i dlatego nie jeżdżę![]()
hej cobra!:-) u Ciebie też chłopak mocno siedzi i nie chce wyjść, nie?;-) ponoć z facetami tak jest, że lubią sobie dłużej posiedzieć, ech![]()
agg-witaj!
Matko jak mi się cały czas chce jeśćprodukcja mleka idzie na całego a ja jjem i jjem i chyba gucio z moich planów żeby wyglądać chociarz jak przed ciążą
![]()