reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

mb_1 ja mam kota i całe życie miałam koty i styczność z nimi i to i tak nic nie dało, bo toksoplazmozy nie przechodziłam ;D Tyle, że mięsa surowego nie lubię :) Cieszę się, że badania wyszły okay :)

Witam, dzisiaj mam ostatni egzamin o 10 i się strasznie stresuję, bo to trochę ciężkie będzie. Trzymajcie magiczne kciuki proszę. Później się odezwę jak mi poszło :)

reklama
Kinia - trzymam kciuki za egzamin!

Pati - trzymam kciuki za bezproblemową glukozę ;-)

A ja dzisiaj obudziłam się o 7. Też nie mogę spać, kładę się późno, nie mogę zasnąć, budzę się w nocy, ale rano jestem wyspana. Śpiąca byłam tylko w I trymestrze i to nie w całym.

Wczoraj byliśmy oglądać panele, dzisiaj wędrówka po innych sklepach. Nic mnie nie urzekło.

Znów mam katar - już mnie to zaczyna wkurzać, jak urodzę i przestanę karmić to się nafaszeruję lekami na alergię, żeby chociaż 1 dzień mieć bez kataru ;-)

witam sie z pracy:)) dzisiaj tylko do 11 i weekend:) jade z moim E po meble i pewnie dzien spedzimy na skrecaniu hehe..(Tosia mi sie przypomniala:))

Mam fajny nastroj bo potwierdzila sie moja rezerwacja na urlop i 7 lipca jedziemy nad morze:)))
dowiedzialam sie wczoraj od przyjaciolki ze gluzkoze miala w 29tc i u tego samego finka co ja..wiec za tydzien pewnie mnie skieruje.

co do chrzestnych pojecia nie mam kogo ale jest jeszcze czas.

Hausfrau powodzenia na wizycie:)

Kinia trzymam kciuki za egzamin..;)

Hej

Kinia - trzymam kciuki za egzamin!

Pati - trzymam kciuki za bezproblemową glukozę ;-)

A ja dzisiaj obudziłam się o 7. Też nie mogę spać, kładę się późno, nie mogę zasnąć, budzę się w nocy, ale rano jestem wyspana. Śpiąca byłam tylko w I trymestrze i to nie w całym.

Wczoraj byliśmy oglądać panele, dzisiaj wędrówka po innych sklepach. Nic mnie nie urzekło.

Znów mam katar - już mnie to zaczyna wkurzać, jak urodzę i przestanę karmić to się nafaszeruję lekami na alergię, żeby chociaż 1 dzień mieć bez kataru ;-)

Ja cala noc kulalam sie z boku na bok, podobnie jak Hausfrau mam ciezko brzusio - jakby pelne kamieni, bo przy kazdym obrocie czuje ucisk :-) Wstalam tez o 7 i czuje sie wyspana.. A przeciez ciezka noc mialam, bo jeszcze kilka wizyt w kibelku. Ja juz nie wiem, jak ten moj organizm dziala :-)

Emilia - te mdlosci to tak jak laski pisza - moze przez ucisk na zoladek albo wysokie stezenie hormonow :-) Moj maly tak mi przed wczoraj w nocy nogi wyprostowal, ze wcisnal zoladek pod zebra niemal :-D
Jezu - ja mi sie dzis nic nie chce..

Witam, dzionek dziś słoneczny, byłam zaprowadzić synka do przedszkola (ok. 300 m) i teraz chwilkę wytchnienia przy kompie. Potem mam w planie wizytę u rodzinnego po receptę na paski do glukometru i jak mąż wróci z pracy (tj. szkoły) to koło 14 pojadę zawieść zwolnienie do pracy. Piję sobie poranną kawkę z mlekiem (taką słabiznę) i podnoszę ciśnienie choć chwilowo - rano mierzyłam: 90/50.

Witaj w klubie ja juz po polowie kawy i 83/61

hejka dziewczyny

co do spania to u mnie budzenie bardzo wczesnie (dzis o 5tej) a potem chodze jak zombi ....
alergia dalej daje znac o sobie (dzis wzielam pierwsza tab) bo juz od polowy nocy nie moglam a tak chcialam zeby sie bez nich obylo....

Dziewczyny martwie sie tym poniedzialkiem:-( moj synek ma zabieg na te uszy (sciaganie plynu z ucha srodkowego) i mozliwe ze od razu bedzie mial robione migdalki:no: pd narkoza ....:(

haha..Dagna wg moich odpowiedzi Lepper gora:D
Olcia nie martw sie tymi migdalkami..dla malego o tyle dobrze ze nie bedzie sie stresowal przy znieczuleniu oglnym.

reklama
Mi też wyszedł Lepper. Dobrze, że to tylko zabawa, bo jeszcze by może prezydentem został ;-)

Olcia - nie bój nic, na pewno pójdzie dobrze! Zaciskamy kciuki!

Do góry