reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczynki :)
Bratową odesłali do domu :) zrobili jej ktg, zmierzyli ciśnienie i powiedzieli że może zostać na obserwacji bądź zgłosić się w 8 dobie po terminie no chyba że wcześniej ją weźmie :) także spokojnie czeka sobie w domku aż Kubuś zechce wyjść :)
śmiejemy się że Kuba czeka na Karolka hehe :)

Royanna super fotki, Alanek jaki śmieszek :) bardzo ładnie wyglądaliście na chrzcinach :)

Kiki
Dercia jak zawsze urocza i Ty ładnie wyglądasz :)

Pyszczku trzymam kciuki za obronę! na pewno zdasz na 5 albo przynajmniej na 4 :)

Okruszynko
dobrze że już po ospie...to jednak małą dopadło ale przynajmniej macie to już za sobą!

Mama Sówka oj biedny Bartuś, oby przeszło i już było ok!

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki :)
Buziaki

reklama
Moja dama jeszcze przed ospą

opsowe muszę dopiero zgrać na kom. także troszku się zejdzie:szok:

Załączniki

• Obraz 161.jpg
    Obraz 161.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 53
  • Obraz 180.jpg
    Obraz 180.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no prosze jaka sliczna dama..i jakie ma loczki..pyza mala ile ci wazy moja derya chyba z 10kg..a ile ma zabkow twoja corcia?

KIKI ogólnie moja królewna jest duza jak na swój wiek. Nie powiem Ci dokładnie ile wazy bo u nas ważą tylko przy szczepieniach i ostatnio jak była wazona to było 9370 ale to było kilka dobrych mieięcy temu. Wydaje mi się ze pewnie jakieś 10500 albo i lepiej. Ogólnie odkąd zaczęła raczkować to troszku wysu:-)btelniała-jakby się zatrzymała w miejscu z wagą. Ale na brak apetyciku nie narzekamy. Ząbki są narazie tylko dwa chociaż może przy tej ospie coś wyszło a ja ostatnio nie kontrolwałam bo nie chciałam jej męczyć w buźce też miała krosteczki niestety.:-(

Kinga ja myślę że u mnie to samo.... tyle że w głowie mi się kręci ale to chyba od pogody bo cały dzień świeciło słoneczko a teraz leje jak z cebra. I ogólnie mnie coś bierze bo raz mi gorąco aż mam wypieki a raz zimno.. jakieś przeziębienie chyba. Teraz też mnie dreszczy...

Kupiłam Czarkowi dziś 2 pary spodenek i 3 koszulki i zapłaciłam za to 30 zł:) udany biznes.. ogólnie na targu nic nie było ale dla dzieciaków to był po prostu szał pał!!! Dla dziewczynek sukieneczki letnie po 8 zł i po 5 zł nakupywałam mojej siostrzenicy. Kiedyś pojechałam do Galeri w Lubinie i była piekna torebka tyle że kosztowała 185 zł...a tutaj na targu kupiłam taką samą za 35 zł:):):):) tak samo z ciuchami. Była piekna garsonka w kolorze niebieskim i kosztowała 370 zł...o mamo se pomyślałam. A u nas sobie kupiłam identyczną za 120 :) nie złe przebicie cenowe... he he he. No więc zakupy udane..

Mam pytanie dziewczyny... Odnośnie prezentu na " Dzień Ojca" macie jakieś ciekawe orginalne pomyły?

Witam się z rana -> muszę do Was pisać jak Bartuś jeszcze śpi, bo jak się potem rozszaleje to koniec:happy::happy::happy:

mama sowka i jak bartusßciekawe co mu jest...
kurcze oby przeszło:sorry:mój za to czesto duużo ulewa:tak:najlepiej po jedzeniu mieć tetrówke przy sobie bo nawet niekiedy z beknięciem wyleci tak sie obzera:-Dno ale nie jestem z tego zadowolona:sorry:lekarz mówi ze to jest refluks czy jak to się zwie dziecięcy i to mu minie ale jak ma do tej pory tak ma:confused2:Dominiś nie mniał tak ale niezamartwiam się tym az tak bo dobtrze mi przybiera rośnie pogodny jest tak więc jak to sie mówi"ten typ tak ma";-)

Dziewczyny już jest lepiej -> wczoraj nie dałam Bartusiowi kaszki i nie było płaczu w nocy i rzygania, więc to chyba po kaszce było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mam pytanie dziewczyny... Odnośnie prezentu na " Dzień Ojca" macie jakieś ciekawe orginalne pomyły?

Dzastina ja kupiłam na Dzień Ojca od Bartusia taką fasolkę w doniczce, z której ma wyrosnąć roślinka i na listku ma pisać "WSPANIAŁY TATA" -> hehe zobaczymy co z tego wyrośnie:-p:-p:-p

Wczoraj był dość leniwy dzień -> pojechałam na zakupy, ale szybko wróciłam, bo jakoś nieciekawie się czułam i nie chciałam ryzykować:no::no::no: wieczorkiem się mega rozpadało, więc Wacek szybciej wrócił z podwórka i pobawił się z Bartusiem:-D:-D:-D potem Go wykąpał i do spania:-D:-D:-D dziś będę piekła ciasto, bo jutro jedziemy do Sosnowca do rodziny Wacka:-D:-D:-D

DZIEŃ DOBRY:-)
DZASTINA kurcze 30 zł i tyle ciuszków gdzie są spodnie:szok:super:-)ja kupiłam dwie bluzki z długim rekawkiem i dwie z krótkim rękawkiem za 40 zł:confused2:wkurza mnie to Żukowo bo w Kościerzynie są super lumpiki z ciuszkami jak nowe i to na wage gdzie kumpela z siatami wyłazi a u mnie ceny jak w sklepach:dry:

Moja dama jeszcze przed ospą
dama jak sie patrzy słodzinka i jakie loczunie:-)
Witajcie dziewczynki :)
Bratową odesłali do domu :) zrobili jej ktg, zmierzyli ciśnienie i powiedzieli że może zostać na obserwacji bądź zgłosić się w 8 dobie po terminie no chyba że wcześniej ją weźmie :) także spokojnie czeka sobie w domku aż Kubuś zechce wyjść :)
śmiejemy się że Kuba czeka na Karolka hehe :)
ciekawe czy nie pójdzie na wywołanie?a ma jakieś skurcze cos już szyjka ruszyła?niech spaceruje serduszkuje chociaż haha jak sobie synek zasiedzi to nic nie pomoże:-Dkciukaski za poród:tak:

Dziewczyny już jest lepiej -> wczoraj nie dałam Bartusiowi kaszki i nie było płaczu w nocy i rzygania, więc to chyba po kaszce było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzastina ja kupiłam na Dzień Ojca od Bartusia taką fasolkę w doniczce, z której ma wyrosnąć roślinka i na listku ma pisać "WSPANIAŁY TATA" -> hehe zobaczymy co z tego wyrośnie:-p:-p:-p

reklama
Do góry