reklama
dziewczyny nie wiecie moze jak jest z testami owu po owulacji, czy ZAWSZE jak jest kobitka w ciazy to wyjdzie jej pozytywny
???? bo moze bym sprobowala tego
martuska a nie lepiej jak juz normalny , albo poczekaj
musze poczekac, ale to az kilka dni, chcialam zrobic bete ale nie mam tyle kasymartuska a nie lepiej jak juz normalny , albo poczekaj
Svensonka
Fanka BB :)
musze poczekac, ale to az kilka dni, chcialam zrobic bete ale nie mam tyle kasy![]()
czesc laseczki co tam u was ja znow bylam na zakupkach hahah
normalnie w szal w padlam bo u nas w H&m 80% na wszystkie dzieciece ciuszki hahah
majusia221
dziewczyny jest jest jest, już nie taka blada jak przed @ tylko różowa chociaż jeszcze jaśniutka, no i nie wiem czy już mogę się cieszyć, czy nie, tak się boje.
Svensonka
dziewczyny jest jest jest, już nie taka blada jak przed @ tylko różowa chociaż jeszcze jaśniutka, no i nie wiem czy już mogę się cieszyć, czy nie, tak się boje.
Laseczka ciesz sie jak wyszlo to wyszlo nie wazne ze jasneeeeeeeeeee
to tak po cichutku gratki
i wysyłaj fluidki zebyśmy my weteranki wkoncu zaskoczyły
Na pocieszenie powiem, ze ja musze napisac protokol z rady podsumowywujacej.no ja jeszcze siedzę ale szukam czegoś w necie na temat raportów z ewaluacji
więc jestem i mnie nie ma![]()

Nie zawsze. Kiedys czytalam artykul na ten temat - hormony LH i HCG maja cos tam wspolnego, dlatego testy owu moga wychodzic pozytywne bedac w ciazy. Producenci nie wpadli natomiast na to, ze babki beda z ich pomoca sprawdzac, czy sa w ciazy i tego nie uwzglednili;-) Ale nie mozna przyjac, ze jesli wychodza pozytyne musi to oznaczac fasolke i odwrotnie...dziewczyny nie wiecie moze jak jest z testami owu po owulacji, czy ZAWSZE jak jest kobitka w ciazy to wyjdzie jej pozytywny
???? bo moze bym sprobowala tego
No wlasnie mialam spytac, czy robilas kolejnego testadziewczyny jest jest jest, już nie taka blada jak przed @ tylko różowa chociaż jeszcze jaśniutka, no i nie wiem czy już mogę się cieszyć, czy nie, tak się boje.

majusia221
reklama
Z growarkiem w tleStrasznie chce żeby to była prawda, ale się boje, że znowu pomyłka z testem bo troszkę już to przerobiłam, wrzucam zdjęcie (jak mi się uda), nie wyraznie i kreska blada okropnie ale na żywo jest lepiej widoczna, widac marny ze mnie fotograf albo aparat do baniZobacz załącznik 257498

Musisz zrobic zblizenie, bo nic nie widac

Podziel się: