reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anet bidulka!tulaski!!!:-)

A ja wstawilam ciasto do piekarnika, patrze za kilka minut a tu truskawki utopily sie w ciescie-matko chyba bedzie zakalec z tego :-( a Tyle sie naucierałam :-:)-:)-(
Zaraz jakas kawke trzasne szybko bo musze jeszcze odkurzyc mieszkanie i umyc podlogi.

upieczone i nie mam zakalca!!!!!:-):-):-) tylko truskawki na dnie !!!! ;-);-);-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej laseczki:) ja sobie siedze z,,, maseczka na mordce i jak ufo wygladam,,, ale to na konto jutrzejszej imprezy....
rano zawoze malenka do mojej mamy i wracam do lublina... musze na szybko wymieszac salatke i naszykowac cala reszte:) pewnie posiedzimy troszke w domu a pozniej na miasto wybedziemy:) musze skorzystac z rego ze mala "sprzedaje"... w zasadzie po raz pierwszy:) pojade po nia w niedziele wieczorem:)

ok ide dalej robic sie na bostwo...:)

Witajcie
sunady, madzienka dzis kolezanka . ta ktorej siostra pracuje w Motylku opowiadala, ze to przedszkole na warszawskiej to rewelacja :) śliczne salki, świetny nowoczesny plac zabaw a do tego w jakims gorodzonym szklem pomieszczeniu znajduje sie piaskownica w srodku budynku:szok: nie wiem jak to wyglada ale mam wielka ochote zobaczyc:tak::tak:
anaklim to niedobrze, ze ciagle wymiotuje, zeby sie biedaczek nie odwodnil:-( moze pojedzcie na emergency jakby tak dalej bylo:sorry:
anet ja tez wymiotuje jak mnie bardzo boli glowa, ten bol wtedy jes nie do wytrzymania:no::no: tyle ze mnie to spotyka raz na 2 lata. naprawde wspolczuje:eek:
mataka nono pozazdroscic imprezy:tak::tak: bawcie sie dobrze!!
madzienka bawcie sie dobrze, zazwyczaj jak sie nie ma ochoty jest fajnie:tak::tak::tak: mi tez sie nie chcialo isc:-p
karlita wiesz jaka Julka byla gruba:szok::szok:a teraz jest normalna, do drobnych dzieci nie nalezy, ale moim zdaniem i Gabrysia z tego wyrosnie:tak: no ale basen dobrze wplynie na Was obie, moze i maz sie skusi?:rofl2:

u mnie nuda, gosc na szkoleniu mnie wqrza, bo jak sie go o cos zwiazane z tematem zapyta to nie wie i odsyla do netu byl zusu czy U Skarbowego:eek::eek::confused2: :confused2: no ale nic..
W czwartek przyjedzie P :-) a potem my jedziemy, juz sie nie moge doczekac:tak::tak: mam nadzieje, ze nic naszych planow nie zmieni:sorry:
Milej nocki laseczki

Hejka wszystkim!
anaklim
oj meczycie sie ale życzę żeby już ten wirus odpuścił.karlita postępuj tak ja lekarz Ci zalecił a będzie ok i zanim Gabi zacznie chodzić to juz będzie efekt a potem juz z górki. Moja Gabi to szczupełko takie ze hej, jest wrecz chuda i mówią ze to przez to ze ja i mój M jestesmy szczupli bo wyniki ma dobre:-)
anet15 przeganiam Twoja migrenę!!!:wściekła/y:
mandziula ja poszukuję takiej książeczki i nic chciałabym żeby była z materiału i szeleściła i piszczała. a ta którą Ty kupiłaś jest na jakiś temat?
Ja za to zakupiłam chustę i będziemy się uczyc zawijać, dam znać jak już się nauczę:tak:
Jutro ostatnie zakupy pakowanie (czyli to czego bardzo nie lubię) i wyjeżdzamy nad morze:happy::happy::-p

Martyna witamy witamy... czuj się tu jak u siebie :-)

Fogia gratuluję!!!! Super że czujecie się dobrze i że wszystko jest ok!!!

Karlita ależ Gabi to artystka - normaLNIE modelka ci rośnie!!!
A to zdjęcie z konkursu - ależ ona maleńka była cooo :-)

Sienio - to zapraszamy w kolejny czwartek - my będziemy na pewno! :-D

Mataka gratuluję diety - wyglądasz super!!

Mandziula jaki piękny widok.... ślicznie wyglądacie!!!! i chusta cudna! a babami się nie przejmuj - niech sobie myślą co chcą... :wściekła/y:

antuanet wszystkiego naj naj!!!!!

Madzieńka ależ ze nmie gapa :eek: Spóźnione ale szczere życzonka przyjmijcie od nas - miłości, czułości i zrozumienia na każdy dzień - niech Julcia rozświetla Wam każdy kolejny dzień!!!!

Anaklim zdrówka dla chlopaków!!! Mam nadzieję że mają się już lepiej..

Anaconda witaj fajnie że znalazłaś czas żeby zajrzeć i dać znać że u ciebie ok!

Karlita nie martw się butki szybko wyprostują nóżki Gabi i wszystko będzie ok!! A dajesz jej wit d3? Dobrze że wcześnie wiecie co i jak - teraz lada dzień Gabi nóżki same się wyprostują - zobaczysz!!! A dodzwoniłaś się do tego basenu? dawaj znać jak byś wiedziała coś o lekcjach letnich :-)

Madzieńka super ta wasza piaskownica :-) podoba się Julci?
I udanej imprezki życzę!!!! Bawcie się dobrze!!!

Anet uściski podsyłam... mam nadzieję że migrena poszła precz!!!

A ja dziś miałam się wybrać do warszawki... ale od rana leje i nie wiem czy uda mi się tatę nakusić...

Madzieńka będę dzwoniła jak bym miała być w ikei :-) Karlita i do ciebie piszę pw...

Dzieci już nie śpią... ale to nic - jakoś udało mi się ponadrabiać zaległości!

idę zajrzeć do zupy bo przez forum mi się całkiem wygotuje i znowu spalę kolejny garnek ;-)

anet tulaski oby głowa przestała boleć
talia udanego wypoczynku i słonecznej pogody
madzienka fajna piaskownica;-)
sundey podeślij kawałek ciacha;-):-)
sienio fajnie wam, że jedziecie:tak: my wprawdzie wpłaciliśmy już zaliczkę, ale nie wiem jak to będzie:-(

witajcie

ja z kawką, ale mamy dzisiaj deszczowo:confused2:

młody ma biegunkę od czwartku:-( podejrzewam, że to zęby...

mataka przyjmij Najlepsze życzenia Urodzinowe, Wszystkiego Najlepszego!!!

witam w sobotę
pogoda okropna:confused2::confused2::confused2::confused2: nic sie nie chce tylko spać:tak::tak::tak:, moje chłopaki własnie śpią:-D:-D:-D:-D

talia ta książeczka jest o zwierzątkach, jest materiału i szeleści, niestety nie piszczy, ale Mikołajwi sie podoba bo łatwo ja do buzi wsadzić:-D:-D:-D:-D udanego wypoczynku życzę:tak::tak:

maltanka jak to zęby to żeby szybciutko i bezboleśnie wyszły:tak::tak::tak::tak:

anet nie zazdroszczę, zdrowiej szybko, mnie jakgłowa boli to tez wymiotuję ale tylko wtedy jak usiłuje się położyć, wieć czaami muszę na siedząco spać:confused2::confused2::confused2:

Madziara jaką zupe gotujesz??? u mnie dziś pierogi:tak::tak::tak: bo już dawno za mną chodziły, z marudząym Mikołajem robiłam ponad 2 godzinki:-D:-D:-D

a u nas próby karmienia z butli ciąg dalszy, tym raze kupiłam bebiko i... też d**a nie smakuje mu i już. sciągnęłam troche mleka i dałam mu z butli i wypił więc to sztuczne mleko mu nie odpowiada, kurcze jak zacznę swoje odciągać to w pracy mi cyce rosadzi:confused2::confused2:

wczoraj odkrylam skąd mam tyle mrówek w domu.... w kwiatku sobie gniazdo zrobiły;-);-);-) normalnie masakra:no::no::no:
lece coś porobić bo mnie leń dopada
miłego dnia życzę

reklama
hey sobotnio,
późno, bo nieco sobie rano pospaliśmy, a potem wyprawa do BF była:tak: karlita dzięki za namiary:tak::tak: w BF nie było takiego lusterka jak chciałam Lusterko INFANTINO: Sklep Internetowy Baby Fant
mieli tylko takie Lusterko regulowane SUNSHINE KIDS See Me Mirror: Sklep Internetowy Baby Fant
pojechaliśmy więc do CMT i kupiliśmy niestety ten drugi rodzaj...ale za to 20 zł tańszy:tak: no nic, może się uda jakoś ustawić tak by widzieć Natalkę:sorry::eek:
no i zakupiliśmy pierwszą butelkę dla malutkiej...zobaczymy,czy zechce pić wodę:sorry:
maltanka mam nadzieję, że to ząbki i szybko wyjdą:tak::tak::tak:

mataka wszystkiego najlepszego, dużo uśmiechu w dniu urodzin
Zobacz załącznik 257685

Madziara78 co tam w stolicy słychać?;-)

Do góry