reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

yh... u nas noc nie spokojna ... Pawełek ma goraczke pewnie juz te dwójki wychodza na światło dzienne :| ja ogolnie jestem strasznie zmeczona :| i mam dosc wszytskiego ... yh ... wakacje sie zaczynaja pakuje sie i jade do siostry chociaz bede miala z kim pogadac yh

U nas Zu też miała ciężką noc - a my razem z nią. Siedziała z zamkniętymi oczami i gadała (czyżby lunatyzm po mamusi?!). Jak przyszlam i ją połozyłam spać, zaczęła płakać i zanosić się. nosiłam na zmianę z Ł, śpiewałam, kołysałam - i nic. Dopiero jak oczy otworzyła uspokoiła się i zasnęła.... Może i u nas w koncu zęby się pojawią? No i marudzenie od 3 dni...

reklama
Witajcie,
my po porannym basenie z etna:-D dzień jest taaaaaaki długi , ale przede mną trochę pracy. W srode egzamin wiec musze sie przygotować. Pojawię sie pod koniec tygodnia pewnie. Wam zyczę dużo spokoju , życzliowści i cierpliowsci na tych parę dni:-D

Mamy dziś 7 mscy:-D
buziaki

wszystkiego najlepszego!!!!:-)
a ja chciałam się wam pochwalić, że...marysia będzie miała rodzeństwo:-).zrobiłam dziś test i wyszły dwie kreski - grube linie, że nie da się nie zauważyć!!!:-)
wspaniale!!!!
Gratulacje ogromne!!!!
Ty szczęściaro jedna!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Troszkę jestem w szoku jeszcze, ale się cieszę bardzo!!!Nie myślałam że tak szybko nam się uda:-)...Najlepiej, bo w zeszły poniedziałek wróciłam do pracy z macierzyńskiego, a tu niespodzianka:-):-)

reklama
Do góry