reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
tak w przyszłą sobotę moja siostra wychodzi za mąż, tylko, że właśnie sobie uświadomiłam, że impreza nie jest na tej sali w Roju

ja ostatnio miałam rajd po sklepach w poszukiwaniu jakiejś kiecki, strasznie nie lubię kupować rzeczy na takie okazje, miałam wybrać coś uniwersalnego, żebym normalnie też mogła sobie to ubrać.......... Efekt jest taki, że kupiłam kieckę, która potem przerobię na tunikę, bo normalnie, to raczej na co dzień się w niej nie widzę heheheh

ja ostatnio miałam rajd po sklepach w poszukiwaniu jakiejś kiecki, strasznie nie lubię kupować rzeczy na takie okazje, miałam wybrać coś uniwersalnego, żebym normalnie też mogła sobie to ubrać.......... Efekt jest taki, że kupiłam kieckę, która potem przerobię na tunikę, bo normalnie, to raczej na co dzień się w niej nie widzę heheheh
Ja potrzebowałam dwie..a dostałam od mojego mężusia trzy:-)..Dwie są takie, że będzie można je wykorzystać "na codzień", a jedna - tylko na ewentualnego sylwestra lub inne wesele:-)

reklama
no to pogratulować męża :-)taki wie jak kobitę uszczęśliwić :-)
dziecko mi zasneło o 17 i tak śpi i śpi nieprzebrane, niewykąpane, ciekawe o której się obudzi :-/

ojjj "byki" już walę chyba czas na mnie
miłego wieczoru

Ostatnia edycja:
Do góry