reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
dziendoberek!
ja dzisiaj znowu rok starsza wiec z tej okazji dalej siedze w koszuli i leniu****e:-D ale nic trzeba sie wziasc w garsc, wykapac ubrac itp bo musimy sie dzis wybrac na ten nieszczesny kurs naturalnego planowania rodziny no i we wtorek juz lece do pl wiec trzeba ostatnie pranie zrobic popakowac itp zeby nic nie zapomniec....:tak: ciekawa jestem jak mala zniesie lot..... no nic zbieram sie bo inaczej caly dzien bede w tej koszuli biegac....:-D
STO LAT!!!!

Maxwel gratuluję!!!!

a propos czemu wy w tym miesiącu nie zarażacie???? Kasiula weź coś zrób!!!:szok: bo zaczynam wpadać w panike....

A my wreszcie po "kcinach" jak to mówi mój kuba (O 6 rano kazał się ubierac, bo jest już przyjęcie - stół był już ubrany) ogólnie rzecz biorąc i nie wdając się w szczegóły masakra!!! Pech za pechem. Cud, ze się w ogóle odbyło. Cieszę się, ze ten dzień się skończył, a ja dopiero teraz usiadłam
Jeszecz tylko do wtorku uzupełnię i zdam dzienniki i wracam do żywych i aktzwnych

dziendoberek!
Ja dzisiaj znowu rok starsza wiec z tej okazji dalej siedze w koszuli i leniu****e:-d

miałam wczoraj :)
strasznie jestem juz stara! :(

dziewczyny 100 lat!!!! :-):-):-):-)

sto lat!!!!
A my wreszcie po "kcinach" jak to mówi mój kuba (o 6 rano kazał się ubierac, bo jest już przyjęcie - stół był już ubrany) ogólnie rzecz biorąc i nie wdając się w szczegóły masakra!!! Pech za pechem. Cud, ze się w ogóle odbyło. Cieszę się, ze ten dzień się skończył, a ja dopiero teraz usiadłam
jeszecz tylko do wtorku uzupełnię i zdam dzienniki i wracam do żywych i aktzwnych

dobrze ze już po wszystkim na tyle osób to na pewno masakra była...:szok::szok:

Maxwell gratuluję :)))))))))))))))))) Cieszę się, że nie będę sama!!! :)
Na pierwszą wizytę idę w czwartek i na usg, ciekawa jestem. Póki co delikatnie mdli mnie i senna jestem także korzystam z drzemek Olafa i sama się kładę spać :)

Wszystkiego najlepszego Pasii i Katrenki :) Ja urodziny miałam 1 czerwca, też bliźniak :)

Pozdrawiam wszystkie listopadówki :)

A! Lagajka, nie obiecuję, ale możliwe, że wpadnę zobaczyć Was tego szczególnego dnia :)

STO LAT!!!!

Maxwel gratuluję!!!!

a propos czemu wy w tym miesiącu nie zarażacie???? Kasiula weź coś zrób!!!:szok: bo zaczynam wpadać w panike....

A my wreszcie po "kcinach" jak to mówi mój kuba (O 6 rano kazał się ubierac, bo jest już przyjęcie - stół był już ubrany) ogólnie rzecz biorąc i nie wdając się w szczegóły masakra!!! Pech za pechem. Cud, ze się w ogóle odbyło. Cieszę się, ze ten dzień się skończył, a ja dopiero teraz usiadłam
Jeszecz tylko do wtorku uzupełnię i zdam dzienniki i wracam do żywych i aktzwnych

Oj, a ja własnie chcialam Cie prosic abys relacje zdala...:sorry:

STO LAT PASSI I KATRENKI :-)

No nie, Moni-Arek synek ma 6 zębów, Dziubaska małe też, a moja szczerbata - MASAKRA JAKAŚ :confused2:

reklama
No nie, Moni-Arek synek ma 6 zębów, Dziubaska małe też, a moja szczerbata - MASAKRA JAKAŚ :confused2:
U nas zębów niet... Na dodatek ciężkie wieczory i noce - może w końcu wyjdą...

Passi, Katrenki - 100 lat 100 lat!!!

Kilolek - dobrze, że się odbyło, a pechem się nie przejmuj :-)

Zuzia dzisiaj od 5.40 na nogach a ja razem z nią... życie jest piękne i niewyspane...

Do góry