mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
hahaha a etna wyskoczyła z życzeniami i się posypały kolejne
passi kiedy masz urodziny??
NOOooo - dobre

Nie odzywalam sie wczesniej bo czekalam na rozwoj akcji... ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha a etna wyskoczyła z życzeniami i się posypały kolejne
passi kiedy masz urodziny??
STO LAT!!!!dziendoberek!
ja dzisiaj znowu rok starsza wiec z tej okazji dalej siedze w koszuli i leniu****eale nic trzeba sie wziasc w garsc, wykapac ubrac itp bo musimy sie dzis wybrac na ten nieszczesny kurs naturalnego planowania rodziny no i we wtorek juz lece do pl wiec trzeba ostatnie pranie zrobic popakowac itp zeby nic nie zapomniec....
ciekawa jestem jak mala zniesie lot..... no nic zbieram sie bo inaczej caly dzien bede w tej koszuli biegac....
![]()
dziendoberek!
Ja dzisiaj znowu rok starsza wiec z tej okazji dalej siedze w koszuli i leniu****e:-d
miałam wczoraj![]()
strasznie jestem juz stara!![]()
sto lat!!!!
A my wreszcie po "kcinach" jak to mówi mój kuba (o 6 rano kazał się ubierac, bo jest już przyjęcie - stół był już ubrany) ogólnie rzecz biorąc i nie wdając się w szczegóły masakra!!! Pech za pechem. Cud, ze się w ogóle odbyło. Cieszę się, ze ten dzień się skończył, a ja dopiero teraz usiadłam
jeszecz tylko do wtorku uzupełnię i zdam dzienniki i wracam do żywych i aktzwnych
STO LAT!!!!
Maxwel gratuluję!!!!
a propos czemu wy w tym miesiącu nie zarażacie???? Kasiula weź coś zrób!!!bo zaczynam wpadać w panike....
A my wreszcie po "kcinach" jak to mówi mój kuba (O 6 rano kazał się ubierac, bo jest już przyjęcie - stół był już ubrany) ogólnie rzecz biorąc i nie wdając się w szczegóły masakra!!! Pech za pechem. Cud, ze się w ogóle odbyło. Cieszę się, ze ten dzień się skończył, a ja dopiero teraz usiadłam
Jeszecz tylko do wtorku uzupełnię i zdam dzienniki i wracam do żywych i aktzwnych
U nas zębów niet... Na dodatek ciężkie wieczory i noce - może w końcu wyjdą...No nie, Moni-Arek synek ma 6 zębów, Dziubaska małe też, a moja szczerbata - MASAKRA JAKAŚ![]()