reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Wiem , wiem - miało mnie tu nie być , ale jak mogłam nie pogratulować maxwelll
kochana zazdroszczę , podziwiam i trzymam kciuki. I prosze tu nam zdawac relacje z pierwszych usg, kopnieków itp., co by nam tu serca z zazdrosci spuchły 

E
etna36
Gość
dzien dobry a moj kangurek wlasnie padl w chuscie
wczoraj czekalam na meza u mamy i dalam malemu jesc o 19 i spal do 6 rano szooook (o 2 jadl), a dodam ze maz skonczyl dopiero o 23 i dojechalismy do domu i maly ani drgnal. Stwierdzilam ze juz mamy troche odchowane te pociechy nasze. Jeszcze tak nie dawno o 19 juz ryk, musial sie kapac jesc i spac w swoim lozku a teraz :-)
wczoraj czekalam na meza u mamy i dalam malemu jesc o 19 i spal do 6 rano szooook (o 2 jadl), a dodam ze maz skonczyl dopiero o 23 i dojechalismy do domu i maly ani drgnal. Stwierdzilam ze juz mamy troche odchowane te pociechy nasze. Jeszcze tak nie dawno o 19 juz ryk, musial sie kapac jesc i spac w swoim lozku a teraz :-)
katrenki
Fanka BB :)
dziendoberek!
ja dzisiaj znowu rok starsza wiec z tej okazji dalej siedze w koszuli i leniu****e
ale nic trzeba sie wziasc w garsc, wykapac ubrac itp bo musimy sie dzis wybrac na ten nieszczesny kurs naturalnego planowania rodziny no i we wtorek juz lece do pl wiec trzeba ostatnie pranie zrobic popakowac itp zeby nic nie zapomniec....
ciekawa jestem jak mala zniesie lot..... no nic zbieram sie bo inaczej caly dzien bede w tej koszuli biegac....
ja dzisiaj znowu rok starsza wiec z tej okazji dalej siedze w koszuli i leniu****e

passingby
dziendoberek!
ja dzisiaj znowu rok starsza wiec z tej okazji dalej siedze w koszuli i leniu****eale nic trzeba sie wziasc w garsc, wykapac ubrac itp bo musimy sie dzis wybrac na ten nieszczesny kurs naturalnego planowania rodziny no i we wtorek juz lece do pl wiec trzeba ostatnie pranie zrobic popakowac itp zeby nic nie zapomniec....
ciekawa jestem jak mala zniesie lot..... no nic zbieram sie bo inaczej caly dzien bede w tej koszuli biegac....
![]()
Urodziny? wczoraj czy dzis?
Ps Najlepszego
AniaSm
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
dziendoberek!
ja dzisiaj znowu rok starsza ....![]()
No to sto lat sto lat.... <dre sie w nieboglosy> :-):-):-)
:-):-):-)Mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji. Dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości.
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
tak w zizzair jest teraz 32kg huuuuuuuuuura! bo ja sie zastanawialam jakim cudem spakuje siebie i mala na 6tyg w 15 kgno i jeszcze poreczny do 10kg
![]()
Heh, bez przesady, da rade sie spakowac, ja jestem w Polsce na 4 tyg. i sie spakowalam z mala w 15 kg
Witam wieczorkiem:-)
Rozmowa z ksiedzem trwala chwilke i mimo zee byla nastawiona ze dupa bedzie z chrztu i uslysze niewiadomo jaki wyklad ksiadz okazal sie normalny hehe..powiedzial ze ochrzci dziecko jak przyniose zgode od proboszcza z naszej parafi(ciekawe czy mi je da skoro odmowil chrztu Majce) co do koscielnego powiedzial ze on moze jedynie naklaniac do slubu a chrzest bedzie jak bedzie zgoda:-)wiec super:-)tylko ze chrzest dopoero w druga niedziele wrzesnia nie wiem czemu tak pozno??w wakacje nie ma chrztow??P
Heh, ksieza nie robia prawie problemow, jesli rodzice nie maja koscielnego, tylko ze nie dostaniecie przy spowiedzi rozgrzeszenia i nie mozecie isc do komunii, ale ogolnie sie ciesza, ze dziecko sie chce ochrzcic (oczywiscie kasa sie tez liczy
My chrzcilismy mala w Polsce 6.06, my po koscielnym ale chrzestnej robili ksieza problem tak, ze przez ten chrzest wziela koscielny na dwa dni przed chrztem
Wszystkiego najlepszego!!!!:-)
A ja chciałam się Wam pochwalić, że...Marysia będzie miała rodzeństwo:-).Zrobiłam dziś test i wyszły dwie kreski - grube linie, że nie da się nie zauważyć!!!:-)
Wielkie gratulacje.
Witam cioteczki
My nadal sie urlopujemy w Polsce, juz ponad 3 tyg. jak jestesmy w kraju, wypoczywa mi sie swietnie, bo mam pomoc rodzicow, a mala jakby odzyla tutaj, strasznie poszla do przodu. Duzo gaworzy i spiewa, baba, dziadzia, dada, gaga, mama, tata, ajaj, tak, daj, nie, itd..... rozgadala sie na calego
Tato mi ja zabiera codziennie rano jak sie obudzi, tzn. ok. 7 i ja zabawia, a ja spie codzien do 10
Fotki z chrzcin wkleje, jak zgram w koncu. Niestety, nie dam rady nadrobic zaleglosci, ale poczytalam kilka ostatnich stron i mniej wiecej wiem co u was. Inne watki tez nadrobie na dniach.
Chcialam sie pochwalic, ze ominela nas ospa, o ktora tak sie balam, bo mialysmy stycznosc po przylocie, widocznie mleko matczyne rzeczywiscie ochronilo moja dzidzie od tego chorobska.
Za to w tym tyg. mala zalapala jakas infekcje gornych drog oddechowych, ma katar i ropieja jej oczka, bylysmy u lekarza i po kropelkach sie teraz poprawia. Mimo choroby, mala jest ozywiona i skora do zabaw caly dzien. Do wszystkich chetnie idzie na rece i potrafi sie zabawic doslownie wszystkim.
Pozdrawiam was i zycze wszystkim mamusiom duuuzo wypoczynku i pomocy ze strony bliskich.
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Karolinko 100 lat !!!! pociechy z córy no i z przyszłego mezusia
) i za pare lat synka ! buziaczki