reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

KIngula szczesliwego lotu:-)

Natalunia 100latek dla ZU:-)zeby rosla zdrowo:-)

Ja mam dzisiaj jakis spadek formy...psychiczny...Jestem "rozwalona" totalnie.
Najpierw kolejna nieprzespana nocka Alana z pobudkami co godzina, dopiero przed 4rano zasnal na dluzej, do 6.30. Potem byl mega maruddny, spiacy i usypialam go od 10 do 12.20, bo ani jesc nie chcial, ani sie bawic, ani lezec, echhh. Patrzylam na niego i mialam zmienne nastroje-raz-dosc ze w kolko musze sie nim zajmowac(choc go kocham tak ze ciezko to opisac), a dwa-ze taki bedulek maly a ja do pracy za miesiac wracam.
Aniu moj K tez dzis taki niedobry...kocham go ale dzis mam go dosc:-(tez zwalam to na pogode...

Dziewczyny ide dzis do ksiedza pytac czy laskawie mi Kacpra ochrzci...pewnie powie ze najpierw slub a potem chrzest...czy on w ogole ma prawo odmowic chrztu dziecku??

reklama
KIngula szczesliwego lotu:-)

Natalunia 100latek dla ZU:-)zeby rosla zdrowo:-)

Aniu moj K tez dzis taki niedobry...kocham go ale dzis mam go dosc:-(tez zwalam to na pogode...

Dziewczyny ide dzis do ksiedza pytac czy laskawie mi Kacpra ochrzci...pewnie powie ze najpierw slub a potem chrzest...czy on w ogole ma prawo odmowic chrztu dziecku??

kościół i wiara katolicka nie moze odmowic jednak ksiadz tak ...

Gieoska, Alanowi przebija sie druga jedynka, juz widac kreche, stad to marudzenie. A pogoda faktycznie ma tez wplyw, bo bylo piekne slonko a od jakiegos czasu strasznie sie chmurzy...

Co do chrztu, wszystko zalezy od ksiedza. W Dziwnowie by Ci ochrzcil :))) Ale moze trafisz na takiego "normalnego" u siebie. A moze popytaj znajomych ktorzy byli w podobne sytuacji gdzie chrzcili i tam sie udaj :)

natalunia 100 latek dla Zuzi
mojej małej ślicznotki :-D:tak:

Załączniki

• 447.gif
    447.gif
    39,4 KB · Wyświetleń: 43
żegnam się z wami ....
jak coś ważnego będzie do zrobienia odezwijcie się na maila, pw (odczytam w mailu) albo gg czy skype...
dziękuję bardzo..
pozdrawiam....
mam nadzaieję że za jakiś czas co niektórzy ochłoną.... i będzie można się normalnie po udzku dogadać

reklama
Kamcia, spokojnie...Nie denerwuj się stanowisko moderatora ma to niestety do siebie, ze zawsze jest coś źle ;)
Dlatego są sondy np :) aby ułatwić współprace :)
Mam nadzieje, ze wszyscy to rozumieją :) albo od razu albo po chwili ;)

Do góry