D
dziunka24.
Gość
To ja w takim razie muszę przestać narzekać na spanie mojej córki. Śpi do 9-10, a o 11-stej 2-godzinna drzemka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to możesz się wyspać :-) u nas Zuzia idzie spać około 20 czasami 21 (ostatnio miała rozbite dni, to około 23-24 czasami 1 w nocy...) i wstaje około 6.30 - 7.00. Jej pobudki są takie od początku. Tylko godzina spania się zmieniła (poprzednio chodziła spać około 23).To ja w takim razie muszę przestać narzekać na spanie mojej córki. Śpi do 9-10, a o 11-stej 2-godzinna drzemka.
........
No nie, Moni-Arek synek ma 6 zębów, Dziubaska małe też, a moja szczerbata - MASAKRA JAKAŚ![]()
Dziękujemy, nasze pierwsze zdjęcie w wieku 7 miesięcy ;-)
Zobacz załącznik 258086
Asiulka 100 lat![]()
u nas ciezka noc... zaraz jeszcze do lekarza zobaczyc co z aparatami bo jakos dziwnie piszcza ;/ yh ...az sie nie chce za oknem mżawka :| planuje wyjechac to niech słonce swieci :[ yh...
no i dzis Lato mamy ;P
odebralismy juz z 3 tyg temu ale mial inne wkladki i bylo ok teraz jak dostal swoje wkladki to zmienili aparaty <bo wypozyczamy z banku aparatow narazie> i jak przywiezlismy do domu bylo ok a nastepnego dnia mimo ze Paweł mial je na uszach piszczały ze ja obok siadzac slyszalam ... dzownilismy do tego pana co nami sie opiekuje powiedzial zeby zdjac i przyjechac no i maly weekend byl bez aparatow i dzis dopiro jedziemy mam nadzieje ze nie bedzie stawial oporow przy noszeniu :/ a wczesniej nosił normalnie czasem sciagal ale teraz te wkladki sa na wymiar robione wiec bardziej sie bedzie trzymac miejmy nadzieje ze wszytsko bedzie ok ...O, nie wiedzialam, ze juz odebralas aparaty. I jak? Nakladasz tylko w ciagu dnia? Jak maluszek?