reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

maćku ja już nie mam siły na to wszystko a Ty???
Ja to coraz bardziej zaczynam sie przyzwyczajac z mysla, ze dzieci miec nie bede...

Sama jestem?? :sorry:
Piję od wczoraj ziółka o.Sroki na owu -któraś z Was pije ziółka??
:-)
Ja pilam, ale efektow w postaci fasolki nie ma:no:
Witam wszystkie Panie

zrobiłam kolejne testy po tym co ostatnio wstawiłam, teraz już wychodzi normalna kreska, nie trzeba jej szukać ze świeczką:-)), ale co innego mnie martwi, pobolewa mnie dziś lekko podbrzusze dokładnie jak na @ to 24 dzień tak jak ostatnio dostałam i mam taką lekką wydzielinę jasno brązową, i tak się zastanawiam czy to normalne, bo jak okres normalnie przychodził to od razu całą parą bez żadnych plamień a tu takie coś:-(
Jak ma sie brazowe plamienia przed @ to znaczy, ze jest za niski progesteron.
Ale moze to byc rowniez plamienie implantacyjne:tak:

reklama
Witam wszystkie Panie

zrobiłam kolejne testy po tym co ostatnio wstawiłam, teraz już wychodzi normalna kreska, nie trzeba jej szukać ze świeczką:-)), ale co innego mnie martwi, pobolewa mnie dziś lekko podbrzusze dokładnie jak na @ to 24 dzień tak jak ostatnio dostałam i mam taką lekką wydzielinę jasno brązową, i tak się zastanawiam czy to normalne, bo jak okres normalnie przychodził to od razu całą parą bez żadnych plamień a tu takie coś:-(

Gratulacje dla Majusi, ta kreseczka jak moja z tego testu co wstawiłam:-)

ja jak miałam brązowe plamienia to gin mówił, że to zmiany hormonalne (coś nie tak z progesteronem)

w sumie ja już 2 cykl piję z przerwą długą...
idę spać, bo rano do pracy... a ziółka wypite...

DOBRANOC

Cześć dziewczyny, rozpoczeliśmy starania o 2 dzidziecko , to już 2 cykl. Spóżnia mi się okres powennam mieć 14 czerwca , od 9 miałam 36.95 c a teraz mam 37.1 - 37.4 i tak na przemian. Mam mndłośći i bóle brzucha i apetyt do jedzenia. Test zrobiłam 10 czer. przy temp. 36.95 i wyszedł negatywnie. :-( teraz boję się zobić testu bo boję się rozczarowania , myślę że test zrobie w środę . Miesiąc temu też mi się spóziła @ o tydzień. Dziewczyny mieliście takie objawy. Jaką macie temp. przed

okresem??? Z góry dziękuję za opinie. pozdrawiam wszystkie staraczki....:-)

Cześć dziewczyny, rozpoczeliśmy starania o 2 dzidziecko , to już 2 cykl. Spóżnia mi się okres powennam mieć 14 czerwca , od 9 miałam 36.95 c a teraz mam 37.1 - 37.4 i tak na przemian. Mam mndłośći i bóle brzucha i apetyt do jedzenia. Test zrobiłam 10 czer. przy temp. 36.95 i wyszedł negatywnie. :-( teraz boję się zobić testu bo boję się rozczarowania , myślę że test zrobie w środę . Miesiąc temu też mi się spóziła @ o tydzień. Dziewczyny mieliście takie objawy. Jaką macie temp. przed

okresem??? Z góry dziękuję za opinie. pozdrawiam wszystkie staraczki....:-)
Tempka spada albo na 1-3 dni przed @, albo dopiero w dniu @.
Jesli wysoka temperatura utrzymuje sie 18 dni po owulacji mozna przyjac, ze to ciaza. Jak dlugo mierzysz tempke?

reklama
Do góry