reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
To ja w takim razie muszę przestać narzekać na spanie mojej córki. Śpi do 9-10, a o 11-stej 2-godzinna drzemka.
Ooo to możesz się wyspać :-) u nas Zuzia idzie spać około 20 czasami 21 (ostatnio miała rozbite dni, to około 23-24 czasami 1 w nocy...) i wstaje około 6.30 - 7.00. Jej pobudki są takie od początku. Tylko godzina spania się zmieniła (poprzednio chodziła spać około 23).

Wszystkiego naj naj naj dla Asi!!! :*:*:*:*

Ostatnia edycja:
Dziękujemy, nasze pierwsze zdjęcie w wieku 7 miesięcy ;-)
DSC07705.jpg

........
No nie, Moni-Arek synek ma 6 zębów, Dziubaska małe też, a moja szczerbata - MASAKRA JAKAŚ :confused2:

Heh, pociesze cie, my tez nadal bez zebow:) dziasla nabrzmiale, slina leci czasem jak woda z kranu, byla juz goraczka i dwie noce nieprzespane i nadal nic... wyjda w swoim czasie, pewnie pozniej kilka na raz:)
A u nas ok, mala dzis sie obudzila z nosem zatkanym o 5.30 i zaczela marudzic, no i troche sie bawi a troche drzemie, jakos dziwnie sie ten dzien zaczyna.... cos jej nie pasuje, pewnie przez ta infekcje. Dobrze, ze wciaz mam rodzicow do pomocy.
No a na dworzu sie chyba ostro ochlodzilo. Niby nie pada, ale taki wiatr jakis... az sie nie chce z domu wychodzic.

Asiulka 100 lat :)

u nas ciezka noc... zaraz jeszcze do lekarza zobaczyc co z aparatami bo jakos dziwnie piszcza ;/ yh ...az sie nie chce za oknem mżawka :| planuje wyjechac to niech słonce swieci :[ yh...

no i dzis Lato mamy ;P

Asiulka 100 lat :)

u nas ciezka noc... zaraz jeszcze do lekarza zobaczyc co z aparatami bo jakos dziwnie piszcza ;/ yh ...az sie nie chce za oknem mżawka :| planuje wyjechac to niech słonce swieci :[ yh...

no i dzis Lato mamy ;P

O, nie wiedzialam, ze juz odebralas aparaty. I jak? Nakladasz tylko w ciagu dnia? Jak maluszek?

Dziunka ja bym wcale się nie martwiła jakby Olaf bezzębny był :) Podobno im później zęby wyjdą tym mocniejsze są. Ja jestem pod wrażeniem, że Olaf aż tyle już ma i tak szybko wyszły.

Co do drzemek, to Olaf jak Zuzia Nataluni też wczesnie wstaje :( No i w dzień mało tych drzemek ma ;(

A ja wczoraj zafundowałam Olafowi długą zabawę w wannie, no i dziś kaszle ;( Zła jestem na siebie, mam nadzieję, że szybko mu przejdzie!

reklama
O, nie wiedzialam, ze juz odebralas aparaty. I jak? Nakladasz tylko w ciagu dnia? Jak maluszek?
odebralismy juz z 3 tyg temu ale mial inne wkladki i bylo ok teraz jak dostal swoje wkladki to zmienili aparaty <bo wypozyczamy z banku aparatow narazie> i jak przywiezlismy do domu bylo ok a nastepnego dnia mimo ze Paweł mial je na uszach piszczały ze ja obok siadzac slyszalam ... dzownilismy do tego pana co nami sie opiekuje powiedzial zeby zdjac i przyjechac no i maly weekend byl bez aparatow i dzis dopiro jedziemy mam nadzieje ze nie bedzie stawial oporow przy noszeniu :/ a wczesniej nosił normalnie czasem sciagal ale teraz te wkladki sa na wymiar robione wiec bardziej sie bedzie trzymac miejmy nadzieje ze wszytsko bedzie ok ...

a co do wypozyczania aparatow to swoje bedziemy miec moze w pazdzierniku albo listopadzie ... biurokracja ... zeby dostac dofinansowanie trzeba miec orzeczenie o niepełnosprawnosci... zeby dostac orzeczenie trzeba na komisje ... a na komisje czeka sie 4 miesiace ... yh ... szzkoda gadac ... a 7.5tys to mnie nie stac wyłożyć zeby za gotówkę kupic wiec wypożyczamy ...

Do góry