reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Svensonka śliczne ubranka.

U mnie bez zmian właśnie wróciłam z usg ale nic bardzo nie zobaczył powiedział, że jeszcze za wcześnie, można przyjąć ze jestem w ciąży ale to nie jest na 100% pewne i nic konkretnego mi nie powie dopiero najwyżej w przyszlym tygodniu jak mi powtórzy usg, jestem rozczarowana i mi przykro, dziś wychodzi około 5 tydzień i 3 dzień ciązy od ostatniego okresu a ja dalej nic nie wiem.

Witam sie poniedziałkowo
Wszystkim nowym zafasolkowanym wielkie gratki
Misss gratki i kolejna kobitka :)
Olkale witaj słonko , piękny brzusio no i tez dziewczynusia :)
Lopciu bardzo mi przykro :( ale u mnie tez dupa
ja też już nie mam siły dziewczyny
majusia hmm dziwne przeciez powinien widzieć endo wieksze , a bęte może robiłaś ???

Svensonka śliczne ubranka.

U mnie bez zmian właśnie wróciłam z usg ale nic bardzo nie zobaczył powiedział, że jeszcze za wcześnie, można przyjąć ze jestem w ciąży ale to nie jest na 100% pewne i nic konkretnego mi nie powie dopiero najwyżej w przyszlym tygodniu jak mi powtórzy usg, jestem rozczarowana i mi przykro, dziś wychodzi około 5 tydzień i 3 dzień ciązy od ostatniego okresu a ja dalej nic nie wiem.

dziekuje
ja tez bylam w 4 tyg i tez nic nie widzial jak poszlam w 8 juz pieknie bylo widac
nie ma co panikowac bo mozna sobie zaszkodzic

no właśnie już ochłonęłam, wierze w to ze jestem w ciąży i poczekam z wizytą na moją panią doktor za tydzień już na pewno będzie widać

macku nie trać nadziei na pewno się uda, moze to głupie co napisze ale na początku cyklu przeczytałam w gazecie artykuł o tym, żeby myslec pozytywnie i wierzyc w to, że wszystko się uda, i po tym artykule zaczęłam cały czas sobie wmawiać ze jestem już na pewno w ciąży, po pierwszych bladych kreseczkach cieszyłam się przeogromnie ale jak zobaczyłam na kolejnym teście jedno kreseczkę to trochę bardzo się załamałam ale zaraz przypomniałam sobie ten artykuł i pomyślałam ze po co rozpaczam jak jestem w ciąży, musiało się w końcu udać, dziś byłam u lekarza na 97% potwierdził 5 tydzień, ale jeszcze o 13:00 idę na usg żeby mógł potwierdzić w 100%, mam nadzieje, że potwierdzi. Nie wiem czy to ten artykuł w gazecie i moje nastawienie przyczyniło się do tego, czy porostu tak miało być, ale w moim przypadku chyba pomogło.
Dziekuje Ci za cieple slowa, ale ja juz nawet w to pozytywne nastawienia nie wierze... Jak ustapila u mnie prl i owulka zaczela byc oki bylam pewna, ze teraz to sie uda... Ale sie nie udalo...:-(

:shocked2: ale pustki :sorry:

Maćku nadzieja w Tobie bo dziś poniedziałek :-);-)
Dopiero teraz dotarlam, bo musialam troche po sklepach polazic;-)

Dziekuje Ci za cieple slowa, ale ja juz nawet w to pozytywne nastawienia nie wierze... Jak ustapila u mnie prl i owulka zaczela byc oki bylam pewna, ze teraz to sie uda... Ale sie nie udalo...:-(

Dopiero teraz dotarlam, bo musialam troche po sklepach polazic;-)

hej maćku
jak nie urok to s..... tak Ci powiem

reklama
Do góry