reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

daleko masz do tego zlobka? a w czym problem z ta jazda? ze po lewej stronie czy paniecznie boisz sie siedzenia za kierownica?

Kiragold
Ja mieszkam to totalnym zad..piu - pośrodku niczego. naokolo tylko kilka domów. Do przystanku autobusowego mam 25min z buta, a do żłobka kolejne 40-50min. Autobus tylko kilka razy dziennie jedzie wiec ogolnie bez samochodu ciezko...
Nie to nie o lewą strone chodzi bo nei mam przyzwyczajen kierowcy prawostronnego, raczej właśnie o siedzenie za kierownicą :sorry::zawstydzona/y:

Czy któraś z was tez miała takie opory??

reklama
mary gratulacje !! :) narazie boisz sie a pozniej bedziesz cieszyc sie :) powodzenia :p

my dzis z aparatami bylismy i narazie jest ok ... maly zdziwiony i placze przy nakladaniu bo podglosnili je troche ... teraz obserwowac mam czy nie za glosno yh ... pozatym nie wiem co z nim noc starszna w dzien tez kiepsko jadl... ma lekka chrype :| w srode na szczepienie umówieni zobacyzmy czy zaszczepia ...

Hej dziewczyny:-)
Dziś moja szwagierka urodziła syna - miała CC..Mały waży 4320g i mierzy 58 cm:-).Duży chłopak:-):-)..

Asieńka- 1000 latek:-):-)

Maxwell gratuluję :)))))))))))))))))) Cieszę się, że nie będę sama!!! :)
Na pierwszą wizytę idę w czwartek i na usg, ciekawa jestem. Póki co delikatnie mdli mnie i senna jestem także korzystam z drzemek Olafa i sama się kładę spać :)
Dzięki Dziubasku!! Ja pierwszą wizytę będę miała 5 lipca..W pracy na razie nic nikomu nie powiedziałam, trochę mi głupio, że dopiero wróciłam z macierzyńskiego, a tu taki suprice:sorry::-D..Na szczęście nie muli mnie, ani innych objawów też nie mam (ale podobnie było przy Marysi):-)..Na kiedy masz dokładnie termin? Mi z obliczeń wynika, że po 20-tym lutym (ja mam 20-go urodziny;-))..

Kiragold
Ja mieszkam to totalnym zad..piu - pośrodku niczego. naokolo tylko kilka domów. Do przystanku autobusowego mam 25min z buta, a do żłobka kolejne 40-50min. Autobus tylko kilka razy dziennie jedzie wiec ogolnie bez samochodu ciezko...
Nie to nie o lewą strone chodzi bo nei mam przyzwyczajen kierowcy prawostronnego, raczej właśnie o siedzenie za kierownicą :sorry::zawstydzona/y:

Czy któraś z was tez miała takie opory??

znam wiele kobiet ktore maja opory przed jazda w warszawie np, ale mary ty masz chyba malo ruchliwe te drogi i bez skomplikowanych rond czy skrzyzowan;) dasz rade babo, musisz:) ja tam uwielbiam jazde autem:D

znam wiele kobiet ktore maja opory przed jazda w warszawie np, ale mary ty masz chyba malo ruchliwe te drogi i bez skomplikowanych rond czy skrzyzowan;) dasz rade babo, musisz:) ja tam uwielbiam jazde autem:D
np Ja :D

Maxwell gratulacje fasolki bo nie zdazylam pogratulowac :)) w takim tepie to na euro 2012 bedziesz miala 4 :D i gratulacje wielkiej kruszynki szfagierce :)

mary ja to się bałam wsiąść za kierownice po dłuższej przerwie , ale jak już się przemogłam to jakoś poszło i teraz też jeżdże , co prawda nie za często bo wolę z małym spacerkiem gdzieś się wybrać ale wszędzie mam blisko , a dopiero jak gdzieś dalej trzeba to jade
poćwiczysz , nabierzesz wprawy i to minie ;)
maxwell80 no to faktycznie spore to maleństwo :) super

Co do jezdzenia po Warszawie...ach...
Dziś pierwszy raz teściowa pojechała dalej niż Białołęka...to był błąd ją ciągnąć aż do Marek do M1...
Nie zauważyła tramwaju,D się wydarł na nią w ostatnim momencie,jezdzi jak po wsi ,nie włączyła kierunku i prawie rabnał w NAs facet,w ogóle fatalnie jezdzi...serce w gardle...mały ryczał,chciał się przytulić...MAm dość...jestem roztrzesiona na maksa ...ona dopiero co niedawno zdała prawko...ostatni raz taka jazda...koszmar...

reklama
Co do jezdzenia po Warszawie...ach...
Dziś pierwszy raz teściowa pojechała dalej niż Białołęka...to był błąd ją ciągnąć aż do Marek do M1...
Nie zauważyła tramwaju,D się wydarł na nią w ostatnim momencie,jezdzi jak po wsi ,nie włączyła kierunku i prawie rabnał w NAs facet,w ogóle fatalnie jezdzi...serce w gardle...mały ryczał,chciał się przytulić...MAm dość...jestem roztrzesiona na maksa ...ona dopiero co niedawno zdała prawko...ostatni raz taka jazda...koszmar...

Współczuję:szok:

Do góry