reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Jedyne co słyszałam to do porodu nie zalecają bo mogą w szpitalu robić problemy...bo musi być widoczna płytka paznokciowa.

Witam sie z rana z bólami sięgającymi zenitu chyba :-(
spać w nocy nie mogłam przez te bolące cycki :-( niech ta wredota juz przyjdzie i niech przestanie boleć :-(

nie wydaje mi sie :-(
toska anospe bralas???
mam pytanko czy ktoras z laseczek tutaj wie czy w ciazy mozna robic pazurki zelowe czy akrylowe?
juz ci kochana odpisalam na gg ze mozna ja sama sobie niedlugo chyba tez zrobi bo mi sie nudzi to sobie pokombinuje z wzorkami :-)

witajcie kobietki a ja sie juz na moja ciuchcie napatrzec niemoge wkoncu pedzi do konca :-) juz sie niemoge doczekac wtorku :-)

Dziewczyny powiedzcie mi czy te testy mogą kłamać? Jak ja mam uwierzyć, że nie jestem w ciąży??
Wiem, że już trochę marudzę ale już bym chciała żeby to się wszystko wyjaśniło, na bete drugi raz jeszcze nie poszłam bo się boję:-(
Ostatni test jest z dzisiaj, tamte tak co 3 dni.

Załączniki

• DSCN2245_resize.jpg
    DSCN2245_resize.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 32
gniesia - który to dc.?

Nie odpowiadasz wiec napiszę Ci w ciemno - jeżeli jesteś blisko terminu @ to lekarz, ani nikt inny nic nie zobaczy, trzeba czasu by maleństwo urosło na tyle by je zobaczyć w obrazie usg - czyli do lekarza najwcześniej za 10-14dni, ale jeżeli pójdziesz tak szybko to nie zobaczysz bijącego serduszka swojego skarba i możesz się niepotrzebnie martwić. Wszystko wskazuje, ze udało Ci sie i można Ci gratulować. Gdzieś wyczytałam, ze beta z krwi Ci nie wyszła - to mało prawdopodobne - pewnie ktoś pomylił próbli - skoto juz trzy testy wyszły pozytywnie. Moim zdaniem nie ma sie czego bać tylko musisz iść jeszcze raz na betę by potwierdzić, ze wszystko jes ok.

Po testach wyraźnie widać, ze stężenie hormonu wzrasta, bo i kreska jest coraz mocniejsza. Teraz uzbrój sie w cierpliwość i czekaj - wszystko będzie dobrze!!! Tylko spokojnie, bo twoje nerwy nie służą dziecku!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Gniesia , po testach widać ze to fasolinka
kiedys dziewczyni pisały ze cos moze wplywac na wynik testow , chyba to tarczyca ale nie wiem nie chce wprowadzac w błąd

Do góry