Svensonka
Fanka BB :)
a ja bocianow widziałam mnóstwo i póki co dupa :-(
w bólach się trzmam chociąz ledwo daje rade :-(
mam pytanko czy ktoras z laseczek tutaj wie czy w ciazy mozna robic pazurki zelowe czy akrylowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja bocianow widziałam mnóstwo i póki co dupa :-(
w bólach się trzmam chociąz ledwo daje rade :-(
mam pytanko czy ktoras z laseczek tutaj wie czy w ciazy mozna robic pazurki zelowe czy akrylowe?
toska anospe bralas???Witam sie z rana z bólami sięgającymi zenitu chyba :-(
spać w nocy nie mogłam przez te bolące cycki :-( niech ta wredota juz przyjdzie i niech przestanie boleć :-(
nie wydaje mi sie :-(
juz ci kochana odpisalam na gg ze mozna ja sama sobie niedlugo chyba tez zrobi bo mi sie nudzi to sobie pokombinuje z wzorkami :-)mam pytanko czy ktoras z laseczek tutaj wie czy w ciazy mozna robic pazurki zelowe czy akrylowe?