reklama
ewelinka307
Fanka BB :)
Ztego co słyszałam to ktg podobno kiepsko pisze skurcze z krzyża ale niewiem czy to prawda
eagle-trzymam kciuki za jutrzejsze badania a co wogóle córci jest bo niewiem czy niedoczytałam
słoniczka-ja tak czekałam na regularne skurcze i co i się nie doczekałam miałam raz co 30 raz co 10 raz co 5min a jak dojechałam do szpitala rozwarcie było już 7cm takrze ja teraz to już bym na regularne nie czekała

eagle-trzymam kciuki za jutrzejsze badania a co wogóle córci jest bo niewiem czy niedoczytałam
słoniczka-ja tak czekałam na regularne skurcze i co i się nie doczekałam miałam raz co 30 raz co 10 raz co 5min a jak dojechałam do szpitala rozwarcie było już 7cm takrze ja teraz to już bym na regularne nie czekała

stellaDODO
Pełnia jest w sobotę
A to o porodach w TVN to nawet tego nie oglądam....po co się negatywnie nakręcać?
A to o porodach w TVN to nawet tego nie oglądam....po co się negatywnie nakręcać?
stellaDODO
dziewczyny nie oglądajcie tego.., myślmy pozytywnie!
ewelinka307
Ja nawet obejrzeć nie moge bo mój ostatnio codziennie mecze ogląda

Lenuszka
Mamusia Gajusi
No właśnie coś położna na KTG mi mówiła wczorajDziewczyny, podobno pełnia się zbliża, a jak jest pełnia to i pełne porodówki, więc nasz czas chyba nadchodzi![]()
reklama
Klementinka
a co mowia na tym tvn?
ja niestety nie mam tvn-u
ja niestety nie mam tvn-u