Mama Sówka
- myśmy łóżeczko kupowali na allegro - i to zwykłe do spania i turystyczne, które w sumie jest tez kojcem bo ma 95x95cm :-) I jestesmy wybitnie zadowoleni, więc polecam - zwłaszcza, że udało mi sie upolować ten kojec firmy GRACO, uzywany ale w fajnym stanie (wszytko nadaje się do prania, więc bezproblemowo) - kupiliśmy chyba za 180zł z wysyłką, a nowy taki kosztuje koło 200$

Jestem lekarzem - takim zwykłym najzwyklejszym i młodym stażem ;-) Teraz rozważam specjalizację z pediatrii, neurologii, laryngologii lub medycyny sądowej :-) Co do ciasta z truskawkami - pycha! Już zazdroszczę Twojemu Tatusiowi imieninowego podarku
KrolowaFal - trzymam więc kciuki za superową pogodę, żeby sukienka się nie zmarnowała :-) No, niech będzie takie 26 stopni, słoneczko i wiaterek :-) Sprawdziłam na moim ukochanym ICM (
METEO.PL) prognozę pogody i u nas ma być nieźle :-) Ja na żaglówkach byłam tylko raz, przez tydzień nad Soliną, za to jestem wielką fanką windsurfingu :-) Aż wezłam sobie na windguru i sprawdzłam jak tam teraz jest w Chorwacji z wiatrem ;-) Ale jeszcze sporo musze poczekac do urlopu..
Agatkaak - udanego wypadu rowerowego

A co do oczekiwań na maluszka to mi się czas dłuży, ale co się odwlecze to nie uciecze ;-)