reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Dziewczyny widzę że pragniecie ciepełka w takim razie ślę piękne,gorące
sole007.gif
aby ładnie wam świeciło i mocno grzało:)
U mnie upały a na weekend mają być jeszcze większe i plan na sobotę już mamy,wypad do parku na cały dzień,odpocznę w końcu trochę:)

reklama
Fakt pogoda straszna. Ja wczoraj spałam w pracy:)
Mam nadzieje, że weekend będzie lepszy, mam ambitny plan wybrać się na wycieczkę rowerową:)

My w weekend jedziemy na rodzinną okazję, kupiłam sobie fajną sukienkę i chciałabym ją ubrać a jak będzie zimno to muszę coś innego. Chociaż w pogodzie 16dniowej obiecują wręcz upał.

agnieszka.kk- dziekuję za słoneczko, poprawił mi się humorek odrazu:)
W takim razie życze udanego wypadu do parku:)

KrolowaFal- Mam nadzieje, że jednak będzie ładnie i bedziesz mogła cieszyc się nową sukienką:)

Dziewczyny jak dobrze,że już prawie weekend:D!!

KrólowaFal mam pyt.gdzie ruszacie w rejs?

na wielkie jeziora mazurskie. bo ja taki sobie mały żeglarz jestem :-)

KrolowaFal- Mam nadzieje, że jednak będzie ładnie i bedziesz mogła cieszyc się nową sukienką:)

Dziewczyny jak dobrze,że już prawie weekend:D!!

Ja też mam nadzieje. A sukienka taka zwykła ale jak kupiłam to chce ubrać!!

Mama Sówka:) - myśmy łóżeczko kupowali na allegro - i to zwykłe do spania i turystyczne, które w sumie jest tez kojcem bo ma 95x95cm :-) I jestesmy wybitnie zadowoleni, więc polecam - zwłaszcza, że udało mi sie upolować ten kojec firmy GRACO, uzywany ale w fajnym stanie (wszytko nadaje się do prania, więc bezproblemowo) - kupiliśmy chyba za 180zł z wysyłką, a nowy taki kosztuje koło 200$ :szok: Jestem lekarzem - takim zwykłym najzwyklejszym i młodym stażem ;-) Teraz rozważam specjalizację z pediatrii, neurologii, laryngologii lub medycyny sądowej :-) Co do ciasta z truskawkami - pycha! Już zazdroszczę Twojemu Tatusiowi imieninowego podarku :-D

KrolowaFal - trzymam więc kciuki za superową pogodę, żeby sukienka się nie zmarnowała :-) No, niech będzie takie 26 stopni, słoneczko i wiaterek :-) Sprawdziłam na moim ukochanym ICM (METEO.PL) prognozę pogody i u nas ma być nieźle :-) Ja na żaglówkach byłam tylko raz, przez tydzień nad Soliną, za to jestem wielką fanką windsurfingu :-) Aż wezłam sobie na windguru i sprawdzłam jak tam teraz jest w Chorwacji z wiatrem ;-) Ale jeszcze sporo musze poczekac do urlopu..

Agatkaak - udanego wypadu rowerowego :-D A co do oczekiwań na maluszka to mi się czas dłuży, ale co się odwlecze to nie uciecze ;-)

Ewula00 gratuluję magistra :-) Mi zostały jeszcze 3 lata :sorry2:
Agatkaak oczekawiania na dzidzie... ehh... już nie możemy się doczekać-oboje :-)

W głębi duszy chcemy już od razu po ślubie zacząć staranka... i tak samo głęboko wierzymy, że się uda i dążymy do tego każdego dnia :happy2:

Druga część Zmierzchu jest super!!!!!! Polecam!!!!!!
A ja pracuję i nogi bolą strasznie... :-( no ale trzeba!!
Pozdrawiam Was Kochane :-)

reklama
Do góry