reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

no dobrze to niech nie daje. Moim zdaniem jak mod jest mieszany z błotem to ma prawo dac bana. Normalnie (wszędzie indziej) mody sa "nietykalne". Ale to nie o to chodzi. Tylko o to, ze co jakiś czas dyskusje przeradzają sie w zwykle pyskowki. Moim zdaniem posty typu "jesteś taka i taka" są co najmniej nie na miejscu. I obrywa się nie tylko modom. Nie powiem, sama się kiedyś w taką pyskowkę niepotrzebnie wdałam. Przyznaję sie do winy

reklama
no dobrze to niech nie daje. Moim zdaniem jak mod jest mieszany z błotem to ma prawo dac bana. Normalnie (wszędzie indziej) mody sa "nietykalne". Ale to nie o to chodzi. Tylko o to, ze co jakiś czas dyskusje przeradzają sie w zwykle pyskowki. Moim zdaniem posty typu "jesteś taka i taka" są co najmniej nie na miejscu. I obrywa się nie tylko modom. Nie powiem, sama się kiedyś w taką pyskowkę niepotrzebnie wdałam. Przyznaję sie do winy
No i widzisz - sama sie wdałas czyli co? teoretycznie tez powinnas dostać bana...? :sorry2:

Ja nie mówię ze pomysł jest zły tylko ze trzeba by go dopracować :tak:

Chyba źle mnie zrozumiałaś
Chodzi mi o to że nawet 3 modow nie pomoże jesli nadal bedziesz reagowała na tego typu prowokacje...
chyba jakby ktoś jechał po Tobie przy każdej okazji to też byś się broniła??
chyba że sie mylę...
Bo ja nie pozwolę żeyb ktoś mnie bezpodstawnie obrażał

Ostatnia edycja:
witam:-)
właśnie nakarmiłam małą ale dzisiaj jest ten jeden z wyjątkowych dni kiedy to nie zasnęła po karmieniu:-p
tak więc siedzę i się nudzę:sorry2:a mała biega po całym salonie i bawi się zabawkami... hihih

yh ...

Cleo gdzie ta cudna fotka ? :|

my wstalismy ... pawełek lata po podłodze a ja se kawke pije i nadrabiam wczorajsze BB ... ale zeście napisały :| powiem ze szczerze nie doczytałam wsyztskiego bo:

• nie mam ochoty udzielać sie w te durne sprzeczki,
  • nie chce mi sie
hehe ;P
dzis u nas pogoda średnia jest okolo 15 stopni niby ma byc do 22 ;] wiec moze do parku na spacer ...
wczoraj pierwsza przejażdżka Pawełka na foteliku byl zachwycony patrzył przez okno i nie płakał na koniec zasnął i było mu wygodnie :) ciesze sie z zakupu ... :) we wtorek wyjeżdżamy z Pawełkiem "na urlop" ;] do siostry :) pewnie nie odpocznę ale na pewno oderwę sie od życia codziennego ;]

reklama
Do góry