reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

A ja mam to gdzieś... :-)
Wiadomo, że wszystko co dodajemy na internecie ktoś może gdzieś wykorzystać i to nie tylko na nk. Facebook np. tez tak ma ale nikt o tym nie mówi bo oni od początku to mieli w regulaminie a nk nie... Ja tam nie mam nic do ukrycia, nie ma moich aktów... :-p A poza tym co oni mogą zrobić z naszymi zdjęciami i po co? Ładniejszych nie ma na internecie... :-p

reklama
Dziewczyny nie wiem jak wy ale ja kasuję profil na nk.

Okazuje się że w nowym regulaminie jest punkt że mogą wykorzystywać nasze zdjęcia do reklam itp.
Nk żąda praw do zdjęć zamieszczanych na portalu - czyli jak wrzucisz zdjęcie to oni je moga wykorzystać w reklamie. http://www.tvp.info/informacje/ludzi...jklasy/2034702
a tu cytat
- Nasza-klasa uzyskuje prawa do wszystkiego, co użytkownik zamieszcza w swoim profilu, i może to wykorzystywać w dowolnych celach, łącznie z reklamami, wydawaniem albumów, gadżetów itd. - potwierdza radca prawny Mateusz Trojanowski.

- Użytkownik nie mógłby być pewien, że jego wizerunek i jakiś ciekawy wpis nie znajdzie się np. na kubku Naszej-klasy sprzedawanym w supermarkecie - dodaje

A ja głupia to zaakceptowałam :wściekła/y:
hahaha już widzę moje zdjęcie na kubku nk w markecie ,
wiele portali tak robi , nie tylko nk , a że nikt nie czyta regulaminów tylko je po prostu akceptuje to chyba sam sobie szkodzi

Leżę na kanapie i mówię do A:
-Juz nie wiem co mam robić, nic mi się nie chce i głowa mnie boli.
Na to Julia przewracając oczami:
-No, to może jeszcze umrzyj.

:-D

eh czuje sie fatalnie :( dzis urodziny meza a mnei cos rozklada :( choroba bierze jak nic :( :( we wtorek jedziemy z rana na mazury nie bedzie nas z tydzien jak dorwe neta to odezwe sie :| ... mały od 19 jest usypiany wszystkimi sposobami i nic nie dziala nie spi :( mnie głowa boli wszystkie miesnie i wogole jestem na wykończeniu mialam isc do wanny odpoczac ale nawet nie mam siły na to :( zaraz ide spac ... jak tylko mały zaśnie ;-(
pozatym dziś bylismy z Pawełkiem na placu zabaw u teściowej... a tam niestety nie ma huśtawki dla dzieci ... wsiadłam w samochod zajechalam do auchana i maz zaczepil na metalowych drabinkach :D Pawełek szczesliwy jak nigdy :) i tym samym mamy hustawke hehehe :) mam fotke na komórce ale nie mam kabla tzn nie moge znalesc :( zaraz poszukam i wstawie na zdjecia...

My dzisiaj bylismy na tym truskawkobraniu i bylo fajowo :)))
wszyscy jestesmy opaleni, mlodego cieniowalismy :) ale i tak jest lekko ciemniejszy :))
5 godz na powietrzu i kocyku i mam nadzieje ze maly bedzie spal do rana
maly urwisek, jaki byl szczesliwy i usmiechniety caly dzien i dumnie sam siedzial, wscieka sie jak mu ktos pomaga

Witam sie z rana, u nas dzis lato zawitało, cieszy mnie to bardzo. Teraz pytanko do mam używajacych basen-jak dlugo dziecko moze sie w nim kapac, jaka macie wode tzn ile stopni?

Kilolek
współczuje straty pracy, no i jak bys mogla to napisz w koncu o co biega z "córka" bo my zaraz wszystkie z ciekawosci padniemy, cos ktos napisal i teraz sie zastanawiamy plis ;-)
Dziunka ja bym na twoim miejscu poszła do lekarza, przeciez Cie nie wyrzuci za to ze sie martwisz o dziecko
Banana witamy, chyba Cie jakis czas nie było?
Royanna jesli chodzi o Izabk to chyba jakas burza byla i dlatego jej teraz nie ma-pewnosci nie mam.
jesli chodzi o basen to ja temperatury nie mierzę, a mlody siedzi tyle póki jest zadowolony i nie zacznie marudzić
A z córką chodzi o to, ze @ mi się spóźnia 2 tygodnie

Dziewczyny nie wiem jak wy ale ja kasuję profil na nk.

Okazuje się że w nowym regulaminie jest punkt że mogą wykorzystywać nasze zdjęcia do reklam itp.
Nk żąda praw do zdjęć zamieszczanych na portalu - czyli jak wrzucisz zdjęcie to oni je moga wykorzystać w reklamie. http://www.tvp.info/informacje/ludzi...jklasy/2034702
a tu cytat
- Nasza-klasa uzyskuje prawa do wszystkiego, co użytkownik zamieszcza w swoim profilu, i może to wykorzystywać w dowolnych celach, łącznie z reklamami, wydawaniem albumów, gadżetów itd. - potwierdza radca prawny Mateusz Trojanowski.

- Użytkownik nie mógłby być pewien, że jego wizerunek i jakiś ciekawy wpis nie znajdzie się np. na kubku Naszej-klasy sprzedawanym w supermarkecie - dodaje

A ja głupia to zaakceptowałam :wściekła/y:
no proszę, ja tez nie czytałam, olałam po prostu ale skubaniec doprasza się o zaakceptowanie;) trzeba to przemysleć

Leżę na kanapie i mówię do A:
-Juz nie wiem co mam robić, nic mi się nie chce i głowa mnie boli.
Na to Julia przewracając oczami:
-No, to może jeszcze umrzyj.

:-D
hehehe dobra :D

a mój Kuba dziś zabrał moj laktator, a jak A. chcial mu zabrac zaczął krzyczec, ze "to jego cos do cycuszków"

a rano patrzy na Michasia, patrzy i mówi "o nie! jego nóżki wyglądają całkiem jak kielbaski!"

jesli chodzi o basen to ja temperatury nie mierzę, a mlody siedzi tyle póki jest zadowolony i nie zacznie marudzić
A z córką chodzi o to, ze @ mi się spóźnia 2 tygodnie

no proszę, ja tez nie czytałam, olałam po prostu ale skubaniec doprasza się o zaakceptowanie;) trzeba to przemysleć

hehehe dobra :D

a mój Kuba dziś zabrał moj laktator, a jak A. chcial mu zabrac zaczął krzyczec, ze "to jego cos do cycuszków"

a rano patrzy na Michasia, patrzy i mówi "o nie! jego nóżki wyglądają całkiem jak kielbaski!"

Hhahahaha:-D:-D:-D

Ja wczoraj byłam na jarmarku u nas w parku. Asia zarzucona na plecy. Przez 4 godziny nawet nie jęknęła!!! Patrzyła się tylko słodko, obracała główkę, nawet nie spała. Ciekawe które dziecko bez protestów wytrzymałoby tyle czasu w wózku nie śpiąc? :-p Bynajmniej nie moje:-D u nas to max godzina i wrzask.
Oczywiście byłam hitem bądź kitem na całej imprezie i jeden komentarz jakiegoś faceta tylko zapadł mi w pamięć (pełen oburzenia i wszechwiedzącego tatusia): "No przecież są specjalne nosidełka dla dzieci!" Taaa, a ja pewnie w zasłonce noszę:rofl2:
A teraz śmigamy do Gdyni na plażę , a na 14 spotkanie Klubu Kangura:-)

Pozdrawiam :-)

reklama
Kasiula ja przez ostatnie 3 lata podrozowałam pociagiem i to jest dramat. Przedziały dla matek z dziecmi sa zamykane z reguly i trzeba udac sie do konduktora zeby otworzyl.Jak jest otwarte to czesto sa tam ludzie i maja OBOWIAZEK WYJSC gdy matka z dzieckiem chce usiasc. Co do podrozowania z rodzina to oczywiscie mozecie wejsc razem, ale gdyby przyszla inna mama to i dla niej musi byc miejsce. Pamietaj o bilecie dla Pawełka!!!!!!!!
To jest taki zwyly przedzial tylko z naklejka ze dla mamy z dzieckiem :-p

AGA4444 CO Z TOBĄ? Dotarłas? kiedy robimy zlot?

A my wczoraj wybralismy sie sami do aqua parku - mały został z moja mama - i bawilismy sie jak małe dzikusy:-p

Ostatnia edycja:
Do góry