reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
A to źle jak dziecko robi sie czerwone na buzi jak ciśnie kupke? :confused:
Sonia od zawsze tak wyglada a twardą kupke miala może z 5 razy w życiu!
T zalezy od dziecka, ja pisalam o Alanie, bo on nigdy nie jest czerwony, a jak byl raz to wlasnie mial zatwardzeie. I bylo widac ze to dla niego duzy przykry obowiazek ;)

T zalezy od dziecka, ja pisalam o Alanie, bo on nigdy nie jest czerwony, a jak byl raz to wlasnie mial zatwardzeie. I bylo widac ze to dla niego duzy przykry obowiazek ;)
Sonia robi się jak żarówa tak ze czasami mam wrażenie ze zaraz wybuchnie ;-):sorry2: (no ale to sporadycznie i ekstrymalnie)
No ale to tak jak mówie - tak jest od zawsze, co ciekawe nawet przy luźnych kupkach.

Co prawda to nei ten temat ale co tam;
Młoda zaczela okazywać radość jak zrobi kupke do nocnika :szok::-D

katrenki, biedna bratanica :(

dziunka, jaki artykul?

mary, widze,ze kilogramy leca :)) zazdroszcze,ale sama nie potrafie sie zmobilizowac do dietowania.

kilolek, brawo dla michasia,ze polubil bananka. czyzby szykowala ci sie 3 pociecha? i przykro mi,ze stracilas prace :( ja wracam za miesiac i juz mam dola z tego powodu....

klaudzia, super wiadomosci o przeprowadzce!

kasiula, historia z tym noworodkiem mnie przerazila :((( dobrze,ze nie wiedzialam o tym przed porodem...

i witam wszystkie niewymienione z nicka laseczki :))))

Acha, to nie u nas w takim razie, bo u nas sa geste (pewnie dlatego malej od razu przeszkadzaja). Robi małą kupkę 5-6 razy dziennie, a raz na kilka dni oprócz tych małych jedną bardziej luźną i porządną.

Mój ma tak samo, robi kilka małych gęstych mini kupeczek i jedną luźniejszą... Czasem jest też normalnie czyli jedna konkretna dziennie a potem znów takie bobkowanie....

Dziewczyny nie wiem jak wy ale ja kasuję profil na nk.

Okazuje się że w nowym regulaminie jest punkt że mogą wykorzystywać nasze zdjęcia do reklam itp.
Nk żąda praw do zdjęć zamieszczanych na portalu - czyli jak wrzucisz zdjęcie to oni je moga wykorzystać w reklamie. http://www.tvp.info/informacje/ludzi...jklasy/2034702
a tu cytat
- Nasza-klasa uzyskuje prawa do wszystkiego, co użytkownik zamieszcza w swoim profilu, i może to wykorzystywać w dowolnych celach, łącznie z reklamami, wydawaniem albumów, gadżetów itd. - potwierdza radca prawny Mateusz Trojanowski.

- Użytkownik nie mógłby być pewien, że jego wizerunek i jakiś ciekawy wpis nie znajdzie się np. na kubku Naszej-klasy sprzedawanym w supermarkecie - dodaje

A ja głupia to zaakceptowałam :wściekła/y:

Witam sie z rana, u nas dzis lato zawitało, cieszy mnie to bardzo. Teraz pytanko do mam używajacych basen-jak dlugo dziecko moze sie w nim kapac, jaka macie wode tzn ile stopni?

Kilolek
współczuje straty pracy, no i jak bys mogla to napisz w koncu o co biega z "córka" bo my zaraz wszystkie z ciekawosci padniemy, cos ktos napisal i teraz sie zastanawiamy plis ;-)
Dziunka ja bym na twoim miejscu poszła do lekarza, przeciez Cie nie wyrzuci za to ze sie martwisz o dziecko
Banana witamy, chyba Cie jakis czas nie było?
Royanna jesli chodzi o Izabk to chyba jakas burza byla i dlatego jej teraz nie ma-pewnosci nie mam.

Okazuje się że w nowym regulaminie jest punkt że mogą wykorzystywać nasze zdjęcia do reklam itp.
Nk żąda praw do zdjęć zamieszczanych na portalu - czyli jak wrzucisz zdjęcie to oni je moga wykorzystać w reklamie. http://www.tvp.info/informacje/ludzi...jklasy/2034702
a tu cytat
- Nasza-klasa uzyskuje prawa do wszystkiego, co użytkownik zamieszcza w swoim profilu, i może to wykorzystywać w dowolnych celach, łącznie z reklamami, wydawaniem albumów, gadżetów itd. - potwierdza radca prawny Mateusz Trojanowski.

- Użytkownik nie mógłby być pewien, że jego wizerunek i jakiś ciekawy wpis nie znajdzie się np. na kubku Naszej-klasy sprzedawanym w supermarkecie - dodaje

Ja nawet nie czytalam tego regulaminu, masakra jakas, jak mozna sobie tak czyjes zdjecie wykorzystac. Nie ma opcji, tez skasuje fotki chociaz.

reklama

a tu cytat

Pociesz się ze nie ty jedna.... :zawstydzona/y::wściekła/y:
Trzeba pokasować fotki i juz.
Tak wogóle to dziękuje za zwrócenie na to uwagi...

Do góry