reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

pytanie mam do mam co pociągiem podróżowały .. sa przedziały MATKI Z DZIECKIEM ale jakie sa warunki? jade z babcia i bratem czy oni tez beda mogli siedziec ze mna w nim?

teoretycznie może jedna osoba z dzieckiem, ale jak będą wolne miejsca (w sensie więcej chętnych mam nie będzie) to nikt ich nie wyrzuci z przedziału

reklama
tak tak o bilecie pamietam .... a czym on sie rozni od innych przedziałów ? tylko tym ze mam tam miejsce siedzace ? :|
bo pociag on nad odchodzi wiec caly bedzie pusty to i tak miejsce bede miala w zwyklym przedziale i nie wiem co robic yh

Jak jedziesz pociagiem osobowym to tam nie ma przedziałow dla mam z dziecmi. Ja jezdziłąm pospiechami i to byl normalny przedzial jak wszystkie inne - miejsca siedzace dla 8 osoób . Tylko taka roznica ze inni postronni nie moga usiasc jak mama z dzieckiem jest

:-)Wszystkiego Najlepszego dla Alicji:-)
36_16_4.gif

Ja tez uwielbiam jak dzieci zaczynaja wlasnie tak opowiadac :)
chociaz nasze niemowy tez potrafia do łez rozbawic, nasz to szaleje na wieczor i wtedy cyrkuje najbardziej. Wczoraj po kapaniu chichotał się pół godziny, stroił minki i brykał w naszym łóżku bo jego mu się skończyło tzn. za mało miejsca :-D

Wczoraj juz chyba pisalam byl 5 godz na powietrzu i poszedł spac o 20.30 i spał do 6 szooooook, a ja poszlam spac o 22 i w koncu przespalam 8 godz :happy2: hurrrra!!! Na noc dałam mu kaszkę na gęsto do picia, moze to pomoglo też trochę.

Dziunka ja juz tez sie steskniłam za kk, aż szkoda ze jestem dzisiaj bez samochodu, daj mi znac o nastepnym spotkanku a chetnie sie wybiore z Wami :)
A u nas chusta tez sprawdza sie w 100% ostatnio na wszystkich takich wypadach gdzie dużo ludzi i malo miejsca na wozek, nawet powiem Wam w tajemnicy ze moj mąż juz coraz bardziej sie do niej przekonuje i chyba ma chec tez sprobowac, pożyjemy zobaczymy, ale na razie ani mru mru........ Sensację wzbudzamy ogromną, raczej pozytywną ale ja tam to kompletnie olewam najwazniejsze że nam jest wygodnie i reszta to pikuś Pan Pikuś :)
Martolinka ale z was łobuzy, tak bez dziecka nie ładnie ;-)(mogliscie z nami jechac na to truskawkobranie wczoraj bylo suuuuper)

Kilolku to trzymam kciuki za ten okres :-) (żeby go nie było oczywiście hihihi) "ale jestem okropna"

Na to tak, ale chcieliśmy rano na plażę uderzyć. Mój A kieruje obsługą techniczną na naszych wejherowskich imprezach i wczoraj musiał do 1 w nocy zwijać scenę itp. i rano wstać nie mógł - tak przesilił sobie kręgosłup i nogi :-( Chodzić chodzi ale ledwo :-(

reklama
Do góry