reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
ooo to fajnie a teraz będzie ich co raz więcej :tak: i podobno zęby wychodzą parami więc rozglądajcie się za kolejnym :tak:

No teraz to na 100% będziemy lookać za następnymi:-D:-D:-D

laseczki, które mają dzieci- ile Wam zajęło fasolkowanie ?? w sensie ile cykli ?? :) moja sis zaciążyła w trzecim, pytam tak z czystej ciekawości ;-)

Julieet Nam dwa razy udało się za pierwszym razem, bo my w ciąży byliśmy dwa razy, ale mamy tylko jednego Maluszka:tak::tak::tak:

A u mnie coś zaczyna się już dziać,wczoraj działaliśmy bez zabezpieczenia :)

Agnieszka trzymam kciuki:-D:-D:-D

Napisałam się , napisałam się i mi posta wcięło :wściekła/y:
Więc tak króciutko. Witam się wieczornie :)

Dzisiaj taka piękna pogoda, więc cały dzień na świeżym powietrzu z Igorkiem byliśmy. Super, uwielbiam takie dni :tak:
Agnieszka- zazdroszczę Twojej koleżance i jej córeczkom profesjonalnej sesji. Świetna pamiątka na całe lata :-) Napewno będziecie się super bawić podczas robienia zdjęć :tak:

Julieet- chciałabym żeby różnica wieku między moimi dziećmi wyniosła ok. 2 lat. I jeżeli udałoby mi się to, to byłabym przeszczęśliwa. Poza tym mam już 27 lat (podobno kobietom wieku się nie wypomina :-D) i myślę że już najwyższa pora na kolejne dzieciątko. I tak jak mówisz rach ciach i wyjdę z pieluch :-D:-D Między mną a moją siostrą też są 2 lata różnicy i zawsze miałyśmy bdb kontakt. Najpierw wspólne lata podstawówki,, potem to samo liceum, wspólne dyskoteki i podrywanie facetów :-D:-D:-D
U nas starania trwały 8 miesięcy, ale to były bardzo miłe staranka :-D:-D;-)

Mamo Sówko :) rzeczywiście nasi chłopcy w tym samym wieku :-) Gratki za znalezienie pierwszego zębolka :blink: Ja szukam, szukam i narazie nic.:no: Chociaż ślinimy się już strasznie :-D Tak po krótco o Igusiu : waży ok. 8kg. We wtorek mamy szczepienie więc będę dokładnie wiedzieć ile mój kolocuszek waży. NArazie jesteśmy tylko i wyłącznie cyckowi. Planuję rozszerzanie diety jak Mały skończy 5 miesięcy. We wrześniu wracam do pracy więc Igor musi poznać inne pokarmy niż tylko mamine mleczko :-D:-D:-D

Agatka- ja, jak męża nie ma cały dzień też jestem stęskniona, a co dopiero 5 dni!!! Zacałowałabym :-D:-D:-D

Mykam do mężusia bo sam na kanapie leży, a ja na bb siedzę :-D

Julieet- Poza tym mam już 27 lat (podobno kobietom wieku się nie wypomina :-D) i myślę że już najwyższa pora na kolejne dzieciątko
o kurde, to jesteśmy w tym samym wieku, a ja jeszcze ani jednego dziecka nie mam, czuję się w tyle ;-)

to w takim razie mocno trzymam kciuki za powodzenie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mamo Sówko :) rzeczywiście nasi chłopcy w tym samym wieku :-) Gratki za znalezienie pierwszego zębolka :blink: Ja szukam, szukam i narazie nic.:no: Chociaż ślinimy się już strasznie :-D Tak po krótco o Igusiu : waży ok. 8kg. We wtorek mamy szczepienie więc będę dokładnie wiedzieć ile mój kolocuszek waży. NArazie jesteśmy tylko i wyłącznie cyckowi. Planuję rozszerzanie diety jak Mały skończy 5 miesięcy. We wrześniu wracam do pracy więc Igor musi poznać inne pokarmy niż tylko mamine mleczko :-D:-D:-D

Wika my też chcemy mieć 2 lata różnicy między dzieciaczkami, więc może zaś będziemy w tym samym czasie w ciąży hehe:happy2::happy2::happy2: Bartuś ślini się już od 3 miesiąca:szok::szok::szok: ja wracam do pracy w połowie sierpnia, ale Bartuś praktycznie od początku jest na butelce, więc nie będzie z tym problemu:tak::tak::tak: Bartuś też waży około 7,5-8kg -> my na szczepienie idziemy w następny poniedziałek, a teraz w środę idziemy zrobić morfologię:tak::tak::tak: Bartusiowi spróbowałam dać kaszkę, ale jej nie trawił i chyba już jej wcale nie będę dawać:no::no::no: za to marcheweczka smakuje mu strasznie i jutro dam też jabłuszko:tak::tak::tak: a dokładnie skonsultuję podawanie nowego jedzonka z lekarką jak będziemy na szczepieniu:-):-):-)

Buziaczki dziewczyny i dobranoc:-D:-D:-D

Hej, hej, Dziewczynki! Witam się z Wami serdecznie i pytam grzecznie, czy można się przyłączyć?... :laugh2: Wczoraj w końcu zapadła decyzja i z moim G. zaczynamy się starać o naszego pierwszego Dzidziusia w sierpniu 2011 :tak: :laugh2:

reklama
o kurde, to jesteśmy w tym samym wieku, a ja jeszcze ani jednego dziecka nie mam, czuję się w tyle ;-)
Julieet ja mam 31 lat i jeszcze nie mam dziecka pozno mi sie instynkt macierzynski odezwał ale jestem dobrej mysli .

Mi się udało za pierwszym razem...bo mój synek jest z tam zwanej "wpadki"

to super ,ze juz zaczeliscie jak wszytsko bedzie ok to jeszcze sie załapiesz na 2011 .

Hej, hej, Dziewczynki! Witam się z Wami serdecznie i pytam grzecznie, czy można się przyłączyć?... :laugh2: Wczoraj w końcu zapadła decyzja i z moim G. zaczynamy się starać o naszego pierwszego Dzidziusia w sierpniu 2011 :tak: :laugh2:
witam sasiadke :) z wysp .
Mama Sówka gratuluje ząbka.
Agata tez bym sobie zjadła truskaweczek z działki a nie takie z supermarketu :( fajnie ,ze masz juz swojego przy sobie .
Dobrej nocy dziewczyny i miłego poniedziałku ;-)

Do góry