reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam Nowe Staraczki :-)
Jejciu Dziewczyny myślałam, że uda mi się zaglądać do Was częściej :-( A teraz nie było mnie 3 dni i znowu nie mogę Was nadrobić :-(

sergeevna masz rację. Ja czuję jakbym już się starała :-) Chociaż nie mogę się doczekać momentu aż odstawimy zabezpieczenia :-)\

Pozdrawiam Was!!!

Witam dziewczynki.

Ja od rana w pracy. Wczoraj z mężem legliśmy spać już o 21 :szok: Aż sama się dziwię. No ale wyspana jestem chociaż. Dzisiaj piękne słoneczko więc się wyletniłam. :-)

A u mnie nic nowego ząbki już prawie wyleczone, jeszcze chce sobie porobić badania tylko nie wiem czy teraz czy dopiero przed samymi starańkami ?

Lepiej robić jak najbliżej staranek. Jak np zrobisz teraz to przez rok wszystko może się zmienić. A tak wyniki będą obrazowały rzeczywisty stan Twojego zdrowia.

Witam Was drogie Staraczki :tak:
U mnie też upał się robi... ale to fajnie, ja lubię taką pogodę ;-)

paulina8820- ja zrobiłabym badania już teraz, sprawdziłabym czy wszystko jest ok i czy na spokojnie mogę myśleć już o starankach. :tak: Bo jeżeli nie daj Boże coś jest nie tak, to miałabym wtedy czas na podreperownie swojego stanu zdrowia:tak:

Cześć Kobietki :laugh2: Jak gorąco u mnie, nieporozumienie.... :sorry:

Misia89 no ja już też nie mogę się doczekać tego momentu :tak: A Wy od kiedy się staracie? My planujemy w sierpniu 2011 :tak: To będzie Wasz pierwszy dzidziuś?

Paulina8820 ja też chyba zrobię jedne badania w grudniu jak będę w Polsce i na wakacjach 2011, przed rozpoczęciem staranek... U mnie były problemy z hormonami, dostałam tabletki na wyregulowanie, bo potrafiłam mieć 56 dniowe cykle :dry: Mam nadzieję, że tabletki mnie "uregulują" trochę :laugh2:

Dziewczyny, znacie może jakieś ciekawe poradniki ciążowe w pdf do ściągnięcia?...

Witam.

Ja już w pracy. Ale ładne lato się zaczęło!! Aż miło. Tak sobie zobaczyłam dzisiaj na suwaczku, że mi tylko 6 miesięcy tabletek zostało. A dopiero co było 8 czy nawet 9. Czas jednak leci...

Agnieszko a co to będzie za ważne wydarzenie na które masz suwaczek ustawiony??

reklama
Witam wszystkie nowe staraczki. Całkiem sporo się tutaj dzieje nie było mnie kilka dni a tu już tyle wpisów.

Muszę się wam pochwalić dziś w nocy zostałam ciocią. Brat męża został tatą. Urodził się śliczny synuś 3,7 kilo. :-D Cała rodzina szaleje:-)

Już nie mogę się doczekać kiedy to ja zostanę mamusią :-), a tak między nami są pewne szanse na szybsze staranka ;-)

Pozdrawiam was wszystkie

Do góry