madziar1988
Początkująca w BB
cześć Dziewczyny
Ja też mam termin na wrzesień, szkoda że dopiero teraz tutaj trafiłam
Jak się czujecie? Jak Wam ciąża mija?? Ja już nie mogę doczekać sie września
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziendoberek
U nas juz lepiej choc noce Besia sa nadal bardzo trudne pocieszam sie ze to juz tydzien i niedlugo sie skonczy-ma jeszcze grzybice w buzce biedaczek i antybiotyk
A tak poza tym to mi tez juz ciezko choc na plusie 5 kg,ale brzuszek przeszkadza,a jeszcze mala jak szalona czasem wbija mi sie tak wysoko ze nie moge normalnie oddychac-co do jej ulubionej pozycjii to -glowka na dole a nozki w moim prawym boku
Z rzeczy ktore mamy :ciuszki,sterylizator do butelek,2 butelki(avent),dwa smoczki,lozeczko ,posciel(kupiona przyjedzie 17tego lipca),pieluszki tetrowe,lezaczek,mata,reczniczki,kocyki, pokoik zaczynamy robic od nastepnego tygodnia wlasciwie dwa-jak porobimy wstawie zdjecia
no musze jeszcze kupic:wozek(ale to w sierpniu),wanienke,monitoring,kosmetyki,pampersy no i rzeczy dla mnie do szpitala....i chyba ze cos sobie przypomne
Ja ide podciac, ale farbowac mi sie jak zwykle nie chce :-( u fryzjera nie wysiedze w tym smrodku lakierowo - farbianym, a w domu to juz gimnastyka z malowaniem. Mama mi zostaje do pomocy :-)