czesc Kobietki!
caly ranek nadrabiam zaleglosci na bb i to jeszcze z przerwami, bo mi sie internet rozlaczal

ja pierwszy dzien na zwolnieniu i w bardzo dobrym humorze

)))
wczoraj bylam u pani doktor, ktora stwierdzila, ze z dzidziusiem wszystko idealnie i wg. niej moge bez problemu leciec na tydzien do Portugalii pod koniec lipca!!!!!!!!!nawet nie wiecie jak sie ucieszylam!bo ostatnio, perspektywa zostania w domu samej i braku wakacji w tym roku ,najbardziej mnie dobijala!!!!!!juz wczoraj kupilam bilet!choc przed samym wyjazdem, jedziemy do lekarza jeszcze raz stwierdzic, ze wszystko dobrze i po zaswiadczenie do linii lotniczych, ze moge latac!mam nadzieje, ze nic sie do tego czasu nie zmieni!!!!!pytala mnie o skurcze?bo zauwazyla jakis sluz!ale skoro tylko kilka dziennie i bezbolesne, to nie ma problemu!tylko za to, ze za dlugo pracowalam, mnie ochrzanila

ale juz dosc!!!!!!niech sie sami martwia, ja odpoczywam!moj plan na te tygodnie, to maximum relaksu, zeby tylko moc jechac na urlop

))
moj synek wazy 1145g i data przesunela mi sie z 22 na 16!ale za bardzo sie ztym jeszcze nie licze, bo juz raz mialam 18, potem wrocilo do 21, takze zalezy jak sobie dzidziuniek rosnie

a i nasmialismy sie, bo Kochanie podczas usg, stwierdzilo, ze Filip ma "kartoflany nosek" i on w tym samym momenice odwrocil sie od nas i nie chcial buziaczka pokazac!wiec pani doktor kazala synka przepraszac i mowic, ze ma najpiekniejszy nosek na swiecie, zeby sie nie obrazal

no ale dla mnie jest rzeczywiscie najpiekniejszy

))
z tego co zapamietalam, to u Was bez wiekszych problemow, co mnie bardzo cieszy

)))poza humorkami, ale to u nas normalne!ja mialam w tamtym tygodniu mega dola, a na dzien dzisiejszy jestem pelna pozytywnych mysli

))
nie jestem w stanie odniesc sie do kazdej, bo na pewno bym wszytsko wymieszala!ale gratuluje obronionych prac

))
udanych wizyt!i powodzenia! teraz bede miala duzo czasu, wiec bedziecie mnie mialy pewnie dosyc!!!!!