reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

hello:-)

louise dzięki za wieści, pozdrów gorąco dziewczyny od nas:tak:

mysza mnie też cholernie gardło boli, chyba za dużo zimnych napojów piję:confused:

mruczka też myślałam, ze w nocy padnę, taki upał... my być może też dzisiaj się do ikea wybierzemy, choć nie wiem, bo tak z godzinkę drogi mamy do wrocka

anetka czekamy na info:tak:

reklama
Witam się od rana!
Cierpię na bezsenność od 4.40 nie śpię.
Wczoraj na wizycie niby ok ale tak szybko nie urodzę ale to na innym wątku.
Atabe GRATULUJĘ!!!! i dużo zdrówka dla was!!!
Tetina życzę aby wszystko było ok!! i z drugiej strony dobrze, że wszystkie badania porobią, a zapalenie krtani no cóż może Ci się palić nie będzie chciało.
Anetka powodzenia!

i ja witam z ranca:)

pedze na sniadanko-
Anetko-powodzenia!
jedyneczko- podziwiam- ja tez mam leenia!
Louse- dzieki za info- Kama trzymamy kciuki!

Cześć dziewczyny

Ja już w domku i jestem w szoku jak zobaczyłam ile z Was już się rozpakowało. A dopiero sie lipiec zaczoł.
Ja musze narazie uciekać bo musze poprać troche i ogarnąć w domku po nieobecności.
Wyjazd mi dobrze zrobil bo wszystko sie uspokoiło. Teraz to juz tylko pare dni i moge się ostro brać za sprzątania i inne ...
Miłego dnia

Witam sie i ja z rana maz do pracy wstal i juz spac nie moge ah ci mezczyzni nie przygotowuja sobie rzeczy do pracy wieczorem tylko rano lataja i szukaja wtedy wszystko i sie pakuja:wściekła/y:
Sloneczka narazie brak ale duchota jest az ja czuje. Plan na dzisiaj isc na dzialeczke odpoczac i pozrywac porzeczki co by soki narobic dla synusia bo on lubi.
Luise niestety nie ma zdjecia Jagodki chyba ze na zamknietym do ktorego wstepu nie mam.
Vanilka fajnie by bylo zobaczyc twojego Davidka jaki juz duzo sie robi i Perla toba kruszynke tez fajnie by bylo zobaczyc bo wsumie tyle co w suwaczkach widac.
Anetka to co trzymam kciuki obys jak najszybciej wyszla
Tetina co za pech moze jakis przeciag byl w tych szpitalnych murach i cie przewialo i mama nadzieje ze dzisiejsze badania wyjda pozytywnie dla was.
A wiecie co z Kropa??wywolali jej wkoncu czy co??No i gdzies mi sie dzisiaj Miluszka pokazala i tez jej dawno nie bylo :-)
Mysza ja tez spac nie moge chodze gdzies po 1 po 7 wstaje polaze i po 8 mnie muli do snu i wstaje razem z mym synem czyli okol 10 ale wtedy mam lenia ze szok.

No nic uciekam sie ubrac sniadanko zjedzone powoli bede sie szykowac bo tesc ma przyjechac po mnie o 12. Do spisania no i czekam na wiesci o innych dziewczyn Kama Arlecia Mammi i juz nie pamietam kto jeszcze.

no to ja wreszcie wstalam. ehhhhh-noc do dupy.a zwlaszcza rano. zasnelam za wczesnie bo przed 22 a potem od bladego switu jak tylko zjadlam ten posrany isoptin i fenoterol zaczela sie zgaga. mam juz dosc zwlaszcza ze nic kompletnie juz na nia nie dziala. zadne rennie ani migdaly ani mleko. minimalnie przechodzi jak siedze bez ruch z opuszczonymi nogami (tak jak tera), czego mi robic nie wolno :wściekła/y: boszzzzzzzzzzzzz-jeszcze tylko niecale 3 dni i koniec z tym wszystkim z tym lezeniem, lekami i traktowaniem sie i mnie jak smierdzace jajko-brrrrrrrrrrrrrr. najgorsze co moglo mnie spotkac. za to niedziela juz ustawiona-kumpela na 3 tygodnie przyjechala do polski i najblizsze tygodnie jak nei skoncza sie na porodowce to beda b aktywne. w niedziele zaczynamy od wyjazdu nad wode. nastepnie grillek :-)

atabe gratuluje serdecznie kochana!!!!!!!!! masz wreszcie ta swoja wymarzona kruszynke :-) jestescie b dzielne dziewczyny :-) :tak:

anetka bo tak tylko na szybko mi sie rzucilo w oczy-powodzenia kochana i trzymam kciuki zacisniete za ciebie i Michasia :tak:

tetinka staraj sie myslec pozytywnie. ja tez to zauwazylam ze jak sie pojdzie do szpitala to nagle z czlowieka nieskonczenie schorowana osobe zrobia. konowaly :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieje ze to falszywy alarm-bedzie dobrze

a teraz ide was poczytac i nadrobic

kacperek Ja wrzucam fotki na zamkniety bo po tej akcji z trolem boje sie na ogolny bo cholera wie co jakis debil moze zrobic ze zdjeciami.
Ale dla Ciebie wrzuce potem jak bede miala czas kilka fotek przedstawic jak rosnie :)bo czesto pytasz i wogle;-);-)

Ostatnia edycja:
Mruczka jako ,ze Ty farmaceutka jestes mam pytanie :happy2:
czy kropelki bobotik(nie wiem jak poprawnie sie pisze) to polski odpowiednik sabsimplex??

anetka trzymam kciuki !!!

reklama
Nie chcę nikogo stresować :-D ale zastanawiam się kto będzie 1 lipcową mama...
Chyba zabiorę się dzisiaj w końcu za pranie i prasowanie ciuszków dla dzidzi bo mnie jeszcze zaskoczy i co nie będzie miała ubranek.

Do góry