Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny bosze jaka jestem iewyspana, mały daje mi tak popalic -chyba go ktos zaczarował,bo był takim spokojnym dzieckiem, musze wykombinowac czerwona wstazeczke .
Jak je to wydaje z siebie dziwne dzwieki, prezy sie i wypluwa cyca i tak caly dzien, w nocy i nad ranem,ale to prezenie to nie wynika z bolu brzuszka tylko mu sie spodobalo, rozumiecie![]()
Byłam wczoraj na basanie,bo moi chlopcy poszli,a ja sie tylko patrzyłam,jesuuuu ale mialam ochote wskoczyc do tej wody masakra.
Moj czasem wydaje z siebie taki dzwiek jak rżżenie konia tak stwierdzilismy
anecznik ja mam butelki tommee tippee i tam sa smoczki jak piers matki.

ja robię- odpowiedz (tak jak posta piszesz) i tam zaawansowana edycja i na dole jest zarządzaj załącznikami i musisz wgrać zdjęcia z kompa i potem dodać
dzięki widać mój poziom inteligencji nie wrócił jeszcze do stanu z przed ciąży

Ciesze sie ze juz lepiej, nie ma to jak porzadna dawka gosci z prezentami na poprawe humoru :-)
Co do pazdziernika to na twoim miejscu wybralabym ta trzecia opcje (zabrac G i R i w droge), a co zawsze troche kaski wpadnie, i Gosia troche swiata zwiedzi, no i my oczywiscie was z ogromna radoscia zobaczymy!
Nie drukowalam jeszcze tych figur dla Lili ale mamy taka mate z kilkoma identycznymi cz-bialymi i Lili gapi sie na nie z uwielbieniem, wiec na pewno beda sie sprawdzac! Musimy tylko zainstalowac kojec w ktorym mala bedzie w dzien mogla sobie fikac, bo widze ze powoli jej czas czuwania sie wydluza i juz nie chce tyle spac, woli fikac albo usmiechac sie do mamy
Co do zdjec, to obmyslam jak to zrobicNa nk nie chce zbyt wielu fotek ladowac, wiec jeszcze troche pomysle
Ale sie rozpisalam
![]()
boże czy tak mi zostanie do końca życia
anecznik- ja z tą inteligencją to mam jakąś masakrę, jestem tak zakręcona i roztrzepana, ze czasem mam problem z wysłowieniem się, mąż się o coś mnie pyta a ja tak się zacinam że nie mogę myśli pozbierać żeby odpowiedzieć, albo słowa mi się myląboże czy tak mi zostanie do końca życia
przepraszam za ewentualne literówki, ale staram się jak najszybciej napisać
anecznik - boski Kamilek, uwielbiam zdjęcia maluszków
zwłaszcza jak mam szybko odpowiedzieć :-) Mam nadzieje że jednak szybko nam to przejdzie :-)