reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Bartosz tez jest złosliwy , to chyba z zazdrosci. Trzaska drzwiami, krzyczy ,masakra .:shocked2:

Moj czasem wydaje z siebie taki dzwiek jak rżżenie konia tak stwierdzilismy :-D:-D

anecznik ja mam butelki tommee tippee i tam sa smoczki jak piers matki.

reklama
Dziewczyny bosze jaka jestem iewyspana, mały daje mi tak popalic -chyba go ktos zaczarował,bo był takim spokojnym dzieckiem, musze wykombinowac czerwona wstazeczke .

Jak je to wydaje z siebie dziwne dzwieki, prezy sie i wypluwa cyca i tak caly dzien, w nocy i nad ranem,ale to prezenie to nie wynika z bolu brzuszka tylko mu sie spodobalo, rozumiecie :szok:

Byłam wczoraj na basanie,bo moi chlopcy poszli,a ja sie tylko patrzyłam,jesuuuu ale mialam ochote wskoczyc do tej wody masakra.

My też mamy czerwoną wstążkę przy łóżeczku i przy wózku od tak na wszelki wypadek :-D

Moj czasem wydaje z siebie taki dzwiek jak rżżenie konia tak stwierdzilismy :-D:-D

anecznik ja mam butelki tommee tippee i tam sa smoczki jak piers matki.

O tych butelkach też mi położna powiedziała, szkoda tylko że już grubo po fakcie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nasz maluch też wydaje dziwne dźwięki i zawsze z mężem mówmy że kaczuszka przyleciała :-)
Babcie oczywiście suszą nam głowy że coś jest nie tak że on nie powinien tak robić i żeby iść do lekarza masakra jakaś :-) Na szczęście za tydzień i tak idziemy na szczepienie to go doktor przebada :-)

Cześć Mamusie Czerwcusie:)

Ciężką noc mieliśmy, skończyło się spanie po 6 godzin:-(

Później Was poczytam, musze wykorzystać, ze Łukasz śpi i zrobić ryż z jabłkami na kolację.

Z okazji ukończenia miesiąca wstawiam dwie fotki:-)

ja robię- odpowiedz (tak jak posta piszesz) i tam zaawansowana edycja i na dole jest zarządzaj załącznikami i musisz wgrać zdjęcia z kompa i potem dodać

Jasne, że tak :-D dzięki widać mój poziom inteligencji nie wrócił jeszcze do stanu z przed ciąży :-D :-D

To też się Wam moim synkiem pochwalę :-D

Załączniki

• kamil 600.jpg
    kamil 600.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 51
Ciesze sie ze juz lepiej, nie ma to jak porzadna dawka gosci z prezentami na poprawe humoru :-)
Co do pazdziernika to na twoim miejscu wybralabym ta trzecia opcje (zabrac G i R i w droge :-D), a co zawsze troche kaski wpadnie, i Gosia troche swiata zwiedzi, no i my oczywiscie was z ogromna radoscia zobaczymy!
Nie drukowalam jeszcze tych figur dla Lili ale mamy taka mate z kilkoma identycznymi cz-bialymi i Lili gapi sie na nie z uwielbieniem, wiec na pewno beda sie sprawdzac! Musimy tylko zainstalowac kojec w ktorym mala bedzie w dzien mogla sobie fikac, bo widze ze powoli jej czas czuwania sie wydluza i juz nie chce tyle spac, woli fikac albo usmiechac sie do mamy
Co do zdjec, to obmyslam jak to zrobic :tak: Na nk nie chce zbyt wielu fotek ladowac, wiec jeszcze troche pomysle :-p Ale sie rozpisalam :szok:

masz może na komputerze jakieś kształty do wydrukowania, byłaby możliwość przesłania??? szukałam w necie, bo samej nie chce mi się tworzyć, a nic nie znalazłam:(

gryzka- mój tak samo-pięknie pierdzi i robi kleksy w świeżutką pieluszkę i też jak już zasypia przy cycu.

lena - gratuluję przespania nocy w łóżeczku,

eagle- boski Tomaszek:))) problemy z córeczką napewno przejściowe, tak to już jest gdy pojawia się "konkurencja"

magdalena- ja mam identycznie, też pochwaliłam małego a od kilku dni nie śpię po nocach bo on się ciąhgle budzi i z tym kładzeniem do łóżeczka też dokładnie tak samo- już nawet go huśtam nad samym materacem w łóżeczku chwilkę (jak nabierze kilogramów to nie dam rady) i go kładę i jeszcze po główce głaskam. Co najdziwniejsze dzisiaj o 11 położyłam go na brzuszku w łóżeczku i sam zasnął, co za uparciuch mały, nie może w nocy tak mamusi zasypiać :((

ewela- ja Twój mały slodko śpi w wózeczku, mój ostatnio się tylko drze, chyba zła godzina na spacery ale wcześniej się nie wyrabiamy, bo chcę z mężem chodzić jak wraca z pracy i zjemy obiad, ale musze przestawić na inną godzinę, bo żadna przyjemność dla niego i dla nas z takiego spaceru

anecznik- ja z tą inteligencją to mam jakąś masakrę, jestem tak zakręcona i roztrzepana, ze czasem mam problem z wysłowieniem się, mąż się o coś mnie pyta a ja tak się zacinam że nie mogę myśli pozbierać żeby odpowiedzieć, albo słowa mi się mylą:szok:boże czy tak mi zostanie do końca życia:shocked2:

przepraszam za ewentualne literówki, ale staram się jak najszybciej napisać

anecznik - boski Kamilek, uwielbiam zdjęcia maluszków

anecznik- ja z tą inteligencją to mam jakąś masakrę, jestem tak zakręcona i roztrzepana, ze czasem mam problem z wysłowieniem się, mąż się o coś mnie pyta a ja tak się zacinam że nie mogę myśli pozbierać żeby odpowiedzieć, albo słowa mi się mylą:szok:boże czy tak mi zostanie do końca życia:shocked2:

przepraszam za ewentualne literówki, ale staram się jak najszybciej napisać

anecznik - boski Kamilek, uwielbiam zdjęcia maluszków

Ja się zaczęłam jąkać :-D zwłaszcza jak mam szybko odpowiedzieć :-) Mam nadzieje że jednak szybko nam to przejdzie :-)

reklama
Wpadłam tylko żeby życzyć wam miłego weekendu, my właśnie wyjeżdżamy do Legnicy, jutro wesele siostry:-D, wrócimy w środę
Trzymajcie się mamusie i dzieciaczki czerwcowe, ja w ten weekend baluje:-D:-D

Do góry