zyrraffka
Szczęśliwa mama
Wpadłam tylko żeby życzyć wam miłego weekendu, my właśnie wyjeżdżamy do Legnicy, jutro wesele siostry, wrócimy w środę
Trzymajcie się mamusie i dzieciaczki czerwcowe, ja w ten weekend baluje![]()
udanej zabawy- zazdroszczę :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpadłam tylko żeby życzyć wam miłego weekendu, my właśnie wyjeżdżamy do Legnicy, jutro wesele siostry, wrócimy w środę
ijak szybko czas leci.... nam juz miesiąc strzelił i lecimy dalej...;-)
jedynie w domu najlepiej mu sie śpi...:-) i teraz własnie kima sobie na daniela łózku za mną 
ehhhWpadłam tylko żeby życzyć wam miłego weekendu, my właśnie wyjeżdżamy do Legnicy, jutro wesele siostry, wrócimy w środę
tak na "kaca" 
Z mala idziecie na to wesele? my mamy 17ego wesele i niewiem czy isc bo mama nie chce z malym zostac, mówi ze za mały i chyba ma racje...ehhh
Ja się chętnie zaopiekuje :-) Dla mnie to żadna różnica jeden czy dwa wyjce w łóżeczku :-)
jA codziennie piję 2 razy Hippa tak profilaktycznie, położna mi doradziła.nam powiedziała pani, że dopóki po wzdęciu robi kupę rzadką to normalne i mam nic nie podawać, ale mi go tak szkoda czasem, że kupiłam sobie koper włoski i co dwa-trzy dni będę piła, to mały też łyknie z mlekiem i asekuracyjnie kupiłam herbatkę dla małego HIPPA koper włoski, niech stoi w razie czego w szafce
spokojnej nocy![]()

Kaochana może odstaw ser żółty, położna mi mówiła, że jest za tłusty dla takiego maleństwa, trzymam kciuki żeby podziałało:_)witam :-)
a ja tak nawychwalałam wszystkim mojego michasia że spokojny tylko je i śpia teraz tak nam zaczął dawać czadu że czasem popadam w bezradność
Jest taki niespokojny, nawet jak zaśnie to cały czas się pręży, robi dużo mniej kupek niż wcześniej, ciężko mu zasnąć, wyciągam go po kilka razy z łóżeczka, wystarczy że przystawie do cycka ten pociągnie 2 razy i już śpi, odłoże do spania zaczyna płakać i tak w kółko. Robie sobie herbate z kopru ale to chyba nic nie działa. Jemu próbowałam dać ale na butle ma odruch wymiotny...
Tak się zastanawiam a może to ser żólty, albo banany, albo mleko.. już sama nie wiem co jeść
dziś mamy 3 tygodnie a pępek cały czas twardo siedzi, troche długo
walczymy dalej...;-)
pozdrawiam was mamuśki:-)