Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gryzka Malgosia to jeszcze mala dziewczynka , uda jej sie wkoncu opanowac nocnik do konca i tak swietnioe jej idzie
Ita ja tez ciagle ruszam buzia w ciazy mialam na odwrot, a wagowo spadlam juz za duzo, mam mniej niz przed ciaza. Jak karmilam ola to w nocy nawet jadlam, teraz trylko w dzien na szczescie)
ja też mam 18tego pierwszą rocznicę:-) i też nie wiem co zrobić, sami raczej nigdzie nie wyjdziemy, myślałam że jak będzie odpowiednia pogoda to w trójkę nad morze byśmy pojechali ale czy 200km w jedną stonę to nie za daleko dla prawie dwumiesięczniaka??
też bym chciała mieć brak apetytu...ja wręcz odwrotnie, tylko szukam czegoś do zjedzeniaa moja waga stoi...od dłuższego czasu nic nie schudłam
a u Ciebie ten brak jest spowodowany brakiem możliwości dogadzania pysznymi posiłkami?
QUOTE]
my będziemy jechać na wesele prawie 200 km, trochę się boję z takim maluchem (też będzie miał prawie 2 mies.) nie wiem jak to wyjdzie i wesele jak, bo mały nie chce jeść z butli
co do wagi to moja też stanęła, mam 5 kg na plusie i musioałam kupić sobie kilka rzeczy letnich bo w nic się nie mieściłam
milka ja też dopkupię pampersy, bo te dada są takie sztywne, niepodobają mi się i faktycznie będę na zmianę używać, ja mały zrobi kupke to wtedy zmienię na pampersa, bo on czesto robi kupę jak akurat zmienię mu pieluszkę.
wydaje mi sie ze mozna juz pojechac, wyjedzcie po karmieniu jak bedzie spac, 200 km to nie jest az tak dalekoja też mam 18tego pierwszą rocznicę:-) i też nie wiem co zrobić, sami raczej nigdzie nie wyjdziemy, myślałam że jak będzie odpowiednia pogoda to w trójkę nad morze byśmy pojechali ale czy 200km w jedną stonę to nie za daleko dla prawie dwumiesięczniaka??
Klementinka i jak Twoje uczulenie?ja 2 razy po spacerze też coś takiego miałam, drodbe krostki na rękach, a tak swędzące, że prawie się zdrapałamale u mnie naszczęście samoistnie przeszło

ja ciagle kombinuje kiedy do mamy pojechac a to 6-7 godz
No właśnie ja się zastanawiam jak mała wytrzyma w foteliku 7 godzin (jedziemy w sumie dopiero na święta i mała będzie miała pół roku) :/ wiem też że przerwy będziemy robić na pewno częściej niż normalnie jak jedziemy, ale pozycja siedząca przez taki długi czas chyba nie jest zbyt zdrowa :/
Upały też nam się dają we znaki :| wentylator chodzi od rana i dalej jest goraco.