Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-

:-)
a jak jeszcze do tego mąż ma tysiące ważnych pytań to bajka
:-)Właśnie miałam się pytać czy wasze maleństwa też marudne w te upały :/ Moja nie chce prawie wogóle spać. od 6 nie spała i zasnęła dopiero pół godz temu, ale już się chyba przebudza :/ W nocy spała od 21:30 do ok 1 później zasnęła o 2 i co godzinę pobudka z pół godz usypianiem więc się nie wyspałam zabardzo. Zaraz zmykamy do teściowej bo u niech chłodniej (u nas nie da się przeciągu zrobić żeby wywietrzyć porządnie mieszkanie bo mamy okna na 1 stronę :/) i może u niej się trochę zdrzemnę![]()
Właśnie miałam się pytać czy wasze maleństwa też marudne w te upały :/ Moja nie chce prawie wogóle spać. od 6 nie spała i zasnęła dopiero pół godz temu, ale już się chyba przebudza :/ W nocy spała od 21:30 do ok 1 później zasnęła o 2 i co godzinę pobudka z pół godz usypianiem więc się nie wyspałam zabardzo. Zaraz zmykamy do teściowej bo u niech chłodniej (u nas nie da się przeciągu zrobić żeby wywietrzyć porządnie mieszkanie bo mamy okna na 1 stronę :/) i może u niej się trochę zdrzemnę![]()

ja też niczym nie dopajam, tylko cyc. I rzeczywiście, śpi bardzo krótko i tak jak zając pod miedzą, co chwile oczy otwiera i kwęka. A ja na domiar zlego złapałam opryszczkę. Trzęsło mnie wczoraj zimno i dziś jest efekt. kurde , żeby tylko na maleństwo nie przeszło.:-(Moja max pół godz śpi...ja ją niczym nie dopajam tylko cyc a jak tam u Was>??