kacperek no mnie stuknęła dziś 40tka

ewelad no powiem że bardzo nadrabia,ciągle mnie dziś bierze pod uwagę

nie wiem co się chłopakowi stało

ale jak nie rodziłam tak nie rodzę, mógł się 3 tyg. temu do roboty zabrać

Może to dlatego że mamy od dziś chatę wolną

jutro idę do biblioteki po nowe czytadła bo co ja będę robiła przez najbliższy tydzień
tweenie a ten twój haribo to był duży? bo ja właśnie zauważyłam kilka drobinek przezroczystych jakby kryształków soli i się zastanawiam czy to to
kasiamaj cieszę się że już w domku, mleczko płynie a ty masz się dobrze po zabiegu;-).A braciszek rozczulająco przywitał siostrzyczkę:-)
tetina też pewnie umęczona jesteś biedulko, oby szybko i sprawnie porobili badania i do domku z Tymusiem;-)
dzamena to chyba czarownica jakaś, no powiedzcie same, bez bóli 5cm, samo się nie mogło tak zapodać

dzamenka żartuję, to pewnie nagroda za poprzednie wyczerpujące porody, oby ten do końca był łagodny dla Ciebie, trzymam kciuki cały czas;-)
ashika życzę przespanej nocki mimo wszystko
pati nie dobrze z tą chorobą .Jak pamiętam nie dała lekarka antybiotyku wcześniej na gardło tak? oby córcia już wracała do zdrówka ;-)
Straszny gorąc mimo nocy, nie wiem jak zasnę

a wczoraj a właściwie juz dziś nad ranem słyszę ledwo przez sen głos M - kochanie, możesz się ciutkę przesunąć bo trochę mi ciasno - ja otwieram oczy a M w ścianę wciśnięty taki pokurczony i pogięty

musiało mi być baaaardzo gorąco że rozwaliłam się jak krowa w oborze