reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzien dobry ;)
spac nie moge wiec jestem..

Lovely,- jedz, wypocznij i na pewno poczujesz sie lepiej..

Jaewa- milego dnia ;)

Obudzilam sie o 3 ze skurczem w lydkach znowu.,. czuje sie jak w wieku dojrzewania ;)
dobrze, ze juz piatek.. Jeszcze 4 dni I kolejna wizyta u gina..

reklama
Maggy Kochana Dzien Dobry o tak wczesnej porze:-D
A czemu to spac nie mozesz? Skurcze az tak bardzo dokuczaja?:dry:
Jak sie ogolnie czujesz?
Dokupilas jeszcze jakies ciuszki ciazowe?
A Ty Kochana ze tak zapytam w ktorym dniu cyklu zaszlas?;-)
My dzialamy bo ja nie wiem kiedy bede miala owulke....a teraz w niedziele S jedzie w delegacje na tydzien wiec chyba w tym miesiacu nic z tego;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć:)
Juz idę doczytywac i poodpisuję.
Chciałam tylko się jeszcze trochę pożalić...
mam dziś bardzo zły dzień:(( Zrobię chyba co mam zrobić w pracy i idę do domu... Jestem tak zmęczona że ciągle bym spała i wszystko mnie ostatnio drażni! Mam wrażenie że ciągle trzeba cos robić w domu,a ja po pracy i przez upały jestem wykończona... I w dodatku ten głupi ból w plecach... Byłam dziś na usg nerek, mam malutkie kamyczki i muszę duż pic i tyle. Ale przy okazji pan powiedział że jest 2,5 cm pęcherzyk na lewym jajniku... On juz dawno powienien pęknąć!! Bo miałam ładny skok tempki i już 28 dc i za chwilę powinnam mieć okres. Nic juz nei rozumiem! Raczej już nei pęknie więc pewnie się zrobi torbiel i pewnie nie będe mogla brać clo w nowym cyklu i pewnei będzie owulka z prawego...
Ja chyba nigdy nie będę mamą...
A i jeszcze okazało się że usg nerek nie mam w abonamencie i zapłacilam 100%, i nikt mi nei powiedział że na posiew musi być specjalny pojemniczek więc kupiłam zwykły w aptece - i pewnie nie wyjdzie...
Mam ochotę siąść i płakać!

edit
Doczytałam.
Lovely strasznie mi przykro z powodu Twojej straty... Wiem, że to bardzo boli... Więc przytulam bardzo mocno!

Jaewa - ja bym Ci Slonko z chęcią wysłała karteczkę tylko napisz Ty mi proszę adres.... Zebrałam się wkońcu do rodziców wczoraj i wziełam karteczkę Twoją - śliczna:) Bardzo dziękuję:)) Ale liczyłam że będzie tam adres zwrotny!!
Widzę że działacie:)) Do niedzieli jeszcze trochę czasu:)) Więc korzystajcie!!

Ostatnia edycja:
Maggy Kochana Dzien Dobry o tak wczesnej porze:-D
A czemu to spac nie mozesz? Skurcze az tak bardzo dokuczaja?:dry:
Jak sie ogolnie czujesz?
Dokupilas jeszcze jakies ciuszki ciazowe?
A Ty Kochana ze tak zapytam w ktorym dniu cyklu zaszlas?;-)
My dzialamy bo ja nie wiem kiedy bede miala owulke....a teraz w niedziele S jedzie w delegacje na tydzien wiec chyba w tym miesiacu nic z tego;-)
hejka :) ogolnie czuje sie ok.. wiadomo, ze boli tu i tam, ale dam rade :) ja mam owulke co miesiac, wiec przypuszczam, ze wlasnie wtedy zaszlam, czyli jakies 12 dni po ostatnim okresie..
nie kupowalam na razie nic wiecej.. to co mam mi wystarczy, aczkolwiek juz mysle o kolejnych zakupach, ale to dopiero po usg, ktore mam 20-ego lipca... od czwartku bede miala wolne przez ponad tydzien, to poszaleje troche :)

no i tak w ogole to dzien dobry :) i witam tez monie i ewelinke :)

obudzilam sie i zasnac nie moglam... meczylam sie jakies prawie 2h... no ale... nie narzekam :) jest ok w weekend sobie pospie :)

Monia Kochana widze ze dzisiaj zly homorek z rana....
Ciesze sie ze kartka sie podoba. Adres napisze Ci na PW :tak:
Nie martw sie prosze....Czasami sa takie dni ze trzeba sie wyzalic, nie martw sie nie wiem co mam Ci napisac ale mam nadzieje ze wszystko sie ulozy....Tylko dlaczego czasami tak dlugo trzeba na to czekac?:-(
Nie bedziesz miala zadnych torbieli! Pecherzyk peknie w koncu:tak:
Ja tez mialam kamyczki ale latwo to wyleczyc, pij duzo. Ja pilam taka smierdzaca masc ziolowa Fitolizyna sie chyba nazywala i pomoglo.
Tulam Cie Kochana :*:-(

Maggy ciezaroweczko powinnas sie wysypiac wiecej dla zdrowia Twojego i fasolki. Na skurcze lydek dobre jest zelazo i wapno ale to tylko wyczytalam ze strony internetowej dla ciezarnych :) Trzymam kciuki za nastepna wizyte u ginka :) A jak tam Twoj mezczyzna? Cieszy sie? Pewnie dopiero poczuje sie tatusiem jak zobaczy malenstwo na usg ;-)

Cześć dziewczynki.
Dziekuję za życzonka-oby się spełniły ;-)
My kino odpuścilismy-za ciepło było-stanęło na pizzy i filmiku w domku-no i różyczce ;-D
Teraz obuy @ nie przylazła dziś czy tam jutro czy w niedzielę (bo pewnie przyjdzie kiedy jej spasuje :/)

reklama
Maggy ciezaroweczko powinnas sie wysypiac wiecej dla zdrowia Twojego i fasolki. Na skurcze lydek dobre jest zelazo i wapno ale to tylko wyczytalam ze strony internetowej dla ciezarnych :) Trzymam kciuki za nastepna wizyte u ginka :) A jak tam Twoj mezczyzna? Cieszy sie? Pewnie dopiero poczuje sie tatusiem jak zobaczy malenstwo na usg ;-)
hmm.. tylko, ze ja biore taki specjalny zestaw witamin z folikiem... no nic.. dopytam ginka we wtorek :) sie zobaczy :)

moj facet sie cieszy a jak :) juz rozmawia z moim brzuchem :) wszyscy sie tu nie moga doczekac zakupow.. pozniej placzu.. gaworzenia bobaska.. a ja? hmm... na razie na spokojnie to wszystko biore, bo wiadomo, ze nie powinno sie robic planow.. przynajmniej ja nie robie.. wole zyc dniem dzisiejszym i cieszyc sie z tego co mam..

Monia- ja mialam piasek w nerkach jako nastolatka i tez jak jaewa pilam ta wstretna masc ale ja mialam debelizyne.. no i duuuuuuuuuuuuuuuzo wody.. i pilam tez Wode Jana, ktora smierdziala jajami ... no i piwo, ale ciemne :)
przejdzie Ci.. nie nakrecaj sie na NIE bo to w niczym nie pomoze.. musisz o to zadbac i juz :) samo nie przejdzie :) glowa do gory i za niedlugo bedzie lepiej, zobaczysz :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry