reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
no musisz pogadac z martolinka ale bylo pyszne i tyle jej tego zjadlam ze kolacji nie jadlam, juz wiecej mnie nie zaprosi :zawstydzona/y:

a jadlo sie to z makaronem sojowym

no musisz pogadac z martolinka ale bylo pyszne i tyle jej tego zjadlam ze kolacji nie jadlam, juz wiecej mnie nie zaprosi :zawstydzona/y:

a jadlo sie to z makaronem sojowym

łał, opisałaś to tak smakowo aż mi ślinka pociekła... trza ja obetrzec arbuzem z lodowki... pewnie marny substytut ale pragnienie na troche gasi hehe
A do Marty apel o przepisik, jeśli to nie tajemnica :)

Oj etna cóż za komplementy:tak:
effk przepis na piers z kury w sosie sojowo-krzybowym , z bambusem i makaronem sojowym jest w kulinariach- zachecam:-D
Etnowy Pawełek kojarzył mi sie z drobniutka istota i jakie bylo moje zdziwienie gdy go zobaczyłam. Antek nie wyglada juz na takiego grubaska- wyciagnal sie w góre. Pawełk nabrał masy.
A mnie dzies wzielo na słuchanie Raz , Dwa, Trzy:tak: taki mam nastrój.
Dzis idziemy na Shreka do kina . Bedziemy zawyzac srednia wieku:-D
Prawie dzis mi serce staneło...Zostawiłam odkurzacz(nie byl podlaczony do pradu) w pokoju, poszłam zrobic pis pis. Wracam a mały w ryk. Okazało sie , ze otworzył sobie odkurzacz:szok:i wyciagnal taka "tabletke zapachowa " i mielil w buzi . To sama chemia i na szczesvie wypluł- nie wiem co byloby gdyby to zjadła... o ja glupia , ale do gkowy nie przyszloby mi ze otowrzy odkurzacz!!!!!!!!!!
Wypił butle mleka na poprawienie smaku i jest ok

reklama
Do góry