reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Martolinka obserwuj, nie chcę Cię straszyć ale siostrzenica A (17 lat) wzięła do ust po czym od razu wypluła nie połykając płyn do prania dywanów i po 2 dniach mocno źle się czuła i trafiła na tydzień do szpitala. Do dziś są konsekwencje w postaci nudności, biegunek itp. A zarzeka się że nie połknęła...

Ja jak byłam mała (raczkująca) to zjadłam pastę BHP:zawstydzona/y:. Mammi opowiadała ale nic mi nie było ;-). 'Teściowej' kiedyś to opowiadałam to powiedziała : "To teraz wiem dlaczego tak często się pienisz." :wściekła/y:

Witam powakacyjnie.

Wróciliśmy z 10-dniowych wakacji. Było super. Ale nadrobić was będzie bardzo trudno. Ale postaram się być choć trochę na bieżąco.

A mnie dzies wzielo na słuchanie Raz , Dwa, Trzy:tak: taki mam nastrój.
Dzis idziemy na Shreka do kina . Bedziemy zawyzac srednia wieku:-D
Prawie dzis mi serce staneło...Zostawiłam odkurzacz(nie byl podlaczony do pradu) w pokoju, poszłam zrobic pis pis. Wracam a mały w ryk. Okazało sie , ze otworzył sobie odkurzacz:szok:i wyciagnal taka "tabletke zapachowa " i mielil w buzi . To sama chemia i na szczesvie wypluł- nie wiem co byloby gdyby to zjadła... o ja glupia , ale do gkowy nie przyszloby mi ze otowrzy odkurzacz!!!!!!!!!!
Wypił butle mleka na poprawienie smaku i jest ok

o a ja właśnie czytam o raz dwa trzy w książce przystanek woodstock:-)

no to faktycznie się strachu musiałaś najeść... ach te nasze dzieci

A my dzis mamy 8mcy:-)

100 latek:-):-)Zobacz załącznik 265215 100 LAT.JPG

Martolinka obserwuj, nie chcę Cię straszyć ale siostrzenica A (17 lat) wzięła do ust po czym od razu wypluła nie połykając płyn do prania dywanów i po 2 dniach mocno źle się czuła i trafiła na tydzień do szpitala. Do dziś są konsekwencje w postaci nudności, biegunek itp. A zarzeka się że nie połknęła...

to nie strasz:-p
17 lat ma i proszek zjadła??:-):-)

Witam powakacyjnie.

Wróciliśmy z 10-dniowych wakacji. Było super. Ale nadrobić was będzie bardzo trudno. Ale postaram się być choć trochę na bieżąco.

cześć opowiadaj jak było i zdjęcia na wątek zdjęciowy prosimy:tak:

Płyn. Bo firma rozprowadzająca go wysyła w butelkach po Cisowiance. Dopiero po tej historii wysłali w oryginalnych baniakach 5l i płacić nie musieli. Ale co z tego...

Płyn. Bo firma rozprowadzająca go wysyła w butelkach po Cisowiance. Dopiero po tej historii wysłali w oryginalnych baniakach 5l i płacić nie musieli. Ale co z tego...

kurcze debile ale z drugiej strony jak taka butelka nie była przez producenta oznaczona to domownicy powinni sobie sami zaznaczyć

Martolinka ale sie strachu najadlas..moj K tez uwielbia odkurzacz...
Wszystkiego naj..., naj...., najlepszego sto latek!!!!!!!

Martolinka to mialas przeboje, w kazda dziure te dzieciaki wejda, jak on na to wpadl :baffled:
ja mysle ze nic mu nie bedzie, najwazniejsze ze wyplul tak jak mowisz.

my po wizycie kontrolnej tak se nam wyszlo... grubasek rosnie
tylko te wyniki krwi od watroby nie ciekawe znowu i nawet minimalnie sie pogorszyly :-(
mamy skierowanie do hepatologa ale wolny termin dopiero 23 wrzesnia :szok:
z dobrych wiesci ze mozemy juz gluten :tak: w koncu nakarmie tego mojego glodomorka :-D
na razie przez tydzien ekspozycja na gluten

reklama
Oj etna cóż za komplementy:tak:
effk przepis na piers z kury w sosie sojowo-krzybowym , z bambusem i makaronem sojowym jest w kulinariach- zachecam:-D
Etnowy Pawełek kojarzył mi sie z drobniutka istota i jakie bylo moje zdziwienie gdy go zobaczyłam. Antek nie wyglada juz na takiego grubaska- wyciagnal sie w góre. Pawełk nabrał masy.
A mnie dzies wzielo na słuchanie Raz , Dwa, Trzy:tak: taki mam nastrój.
Dzis idziemy na Shreka do kina . Bedziemy zawyzac srednia wieku:-D
Prawie dzis mi serce staneło...Zostawiłam odkurzacz(nie byl podlaczony do pradu) w pokoju, poszłam zrobic pis pis. Wracam a mały w ryk. Okazało sie , ze otworzył sobie odkurzacz:szok:i wyciagnal taka "tabletke zapachowa " i mielil w buzi . To sama chemia i na szczesvie wypluł- nie wiem co byloby gdyby to zjadła... o ja glupia , ale do gkowy nie przyszloby mi ze otowrzy odkurzacz!!!!!!!!!!
Wypił butle mleka na poprawienie smaku i jest ok
ojoj, nibezpieczna przygoda. Ja bym i tak do lekarza poszła (zanim bym mleko podała - nigdy nie wiadomo jak chemia na plyn zareaguje)

Martolinka ale sie strachu najadlas..moj K tez uwielbia odkurzacz...
100 lat!!!

Ja jak byłam mała (raczkująca) to zjadłam pastę BHP:zawstydzona/y:. Mammi opowiadała ale nic mi nie było ;-). 'Teściowej' kiedyś to opowiadałam to powiedziała : "To teraz wiem dlaczego tak często się pienisz." :wściekła/y:
hahaha dobre!

Do góry