reklama
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
D
dziunka24.
Gość
Martolinka obserwuj, nie chcę Cię straszyć ale siostrzenica A (17 lat) wzięła do ust po czym od razu wypluła nie połykając płyn do prania dywanów i po 2 dniach mocno źle się czuła i trafiła na tydzień do szpitala. Do dziś są konsekwencje w postaci nudności, biegunek itp. A zarzeka się że nie połknęła...
W
wyjatkowaonaa
Gość
Ja jak byłam mała (raczkująca) to zjadłam pastę BHP
. Mammi opowiadała ale nic mi nie było ;-). 'Teściowej' kiedyś to opowiadałam to powiedziała : "To teraz wiem dlaczego tak często się pienisz." 

A
aga4444
Gość
A mnie dzies wzielo na słuchanie Raz , Dwa, Trzytaki mam nastrój.
Dzis idziemy na Shreka do kina . Bedziemy zawyzac srednia wieku
Prawie dzis mi serce staneło...Zostawiłam odkurzacz(nie byl podlaczony do pradu) w pokoju, poszłam zrobic pis pis. Wracam a mały w ryk. Okazało sie , ze otworzył sobie odkurzaczi wyciagnal taka "tabletke zapachowa " i mielil w buzi . To sama chemia i na szczesvie wypluł- nie wiem co byloby gdyby to zjadła... o ja glupia , ale do gkowy nie przyszloby mi ze otowrzy odkurzacz!!!!!!!!!!
Wypił butle mleka na poprawienie smaku i jest ok
o a ja właśnie czytam o raz dwa trzy w książce przystanek woodstock:-)
no to faktycznie się strachu musiałaś najeść... ach te nasze dzieci
A my dzis mamy 8mcy:-)
100 latek:-):-)Zobacz załącznik 265215

Martolinka obserwuj, nie chcę Cię straszyć ale siostrzenica A (17 lat) wzięła do ust po czym od razu wypluła nie połykając płyn do prania dywanów i po 2 dniach mocno źle się czuła i trafiła na tydzień do szpitala. Do dziś są konsekwencje w postaci nudności, biegunek itp. A zarzeka się że nie połknęła...
to nie strasz

17 lat ma i proszek zjadła??:-):-)
Witam powakacyjnie.
Wróciliśmy z 10-dniowych wakacji. Było super. Ale nadrobić was będzie bardzo trudno. Ale postaram się być choć trochę na bieżąco.
cześć opowiadaj jak było i zdjęcia na wątek zdjęciowy prosimy

D
dziunka24.
Gość
Płyn. Bo firma rozprowadzająca go wysyła w butelkach po Cisowiance. Dopiero po tej historii wysłali w oryginalnych baniakach 5l i płacić nie musieli. Ale co z tego...
A
aga4444
Gość
Płyn. Bo firma rozprowadzająca go wysyła w butelkach po Cisowiance. Dopiero po tej historii wysłali w oryginalnych baniakach 5l i płacić nie musieli. Ale co z tego...
kurcze debile ale z drugiej strony jak taka butelka nie była przez producenta oznaczona to domownicy powinni sobie sami zaznaczyć
E
etna36
Gość
Wszystkiego naj..., naj...., najlepszego sto latek!!!!!!!A my dzis mamy 8mcy:-)
Martolinka ale sie strachu najadlas..moj K tez uwielbia odkurzacz...
Martolinka to mialas przeboje, w kazda dziure te dzieciaki wejda, jak on na to wpadl

ja mysle ze nic mu nie bedzie, najwazniejsze ze wyplul tak jak mowisz.
my po wizycie kontrolnej tak se nam wyszlo... grubasek rosnie
tylko te wyniki krwi od watroby nie ciekawe znowu i nawet minimalnie sie pogorszyly :-(
mamy skierowanie do hepatologa ale wolny termin dopiero 23 wrzesnia

z dobrych wiesci ze mozemy juz gluten

na razie przez tydzien ekspozycja na gluten
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
ojoj, nibezpieczna przygoda. Ja bym i tak do lekarza poszła (zanim bym mleko podała - nigdy nie wiadomo jak chemia na plyn zareaguje)Oj etna cóż za komplementy
effk przepis na piers z kury w sosie sojowo-krzybowym , z bambusem i makaronem sojowym jest w kulinariach- zachecam
Etnowy Pawełek kojarzył mi sie z drobniutka istota i jakie bylo moje zdziwienie gdy go zobaczyłam. Antek nie wyglada juz na takiego grubaska- wyciagnal sie w góre. Pawełk nabrał masy.
A mnie dzies wzielo na słuchanie Raz , Dwa, Trzytaki mam nastrój.
Dzis idziemy na Shreka do kina . Bedziemy zawyzac srednia wieku
Prawie dzis mi serce staneło...Zostawiłam odkurzacz(nie byl podlaczony do pradu) w pokoju, poszłam zrobic pis pis. Wracam a mały w ryk. Okazało sie , ze otworzył sobie odkurzaczi wyciagnal taka "tabletke zapachowa " i mielil w buzi . To sama chemia i na szczesvie wypluł- nie wiem co byloby gdyby to zjadła... o ja glupia , ale do gkowy nie przyszloby mi ze otowrzy odkurzacz!!!!!!!!!!
Wypił butle mleka na poprawienie smaku i jest ok
100 lat!!!A my dzis mamy 8mcy:-)
Martolinka ale sie strachu najadlas..moj K tez uwielbia odkurzacz...
hahaha dobre!Ja jak byłam mała (raczkująca) to zjadłam pastę BHP. Mammi opowiadała ale nic mi nie było ;-). 'Teściowej' kiedyś to opowiadałam to powiedziała : "To teraz wiem dlaczego tak często się pienisz."
![]()