Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Mammi opowiadała ale nic mi nie było ;-). 'Teściowej' kiedyś to opowiadałam to powiedziała : "To teraz wiem dlaczego tak często się pienisz." 
A mnie dzies wzielo na słuchanie Raz , Dwa, Trzytaki mam nastrój.
Dzis idziemy na Shreka do kina . Bedziemy zawyzac srednia wieku
Prawie dzis mi serce staneło...Zostawiłam odkurzacz(nie byl podlaczony do pradu) w pokoju, poszłam zrobic pis pis. Wracam a mały w ryk. Okazało sie , ze otworzył sobie odkurzaczi wyciagnal taka "tabletke zapachowa " i mielil w buzi . To sama chemia i na szczesvie wypluł- nie wiem co byloby gdyby to zjadła... o ja glupia , ale do gkowy nie przyszloby mi ze otowrzy odkurzacz!!!!!!!!!!
Wypił butle mleka na poprawienie smaku i jest ok
A my dzis mamy 8mcy:-)

Martolinka obserwuj, nie chcę Cię straszyć ale siostrzenica A (17 lat) wzięła do ust po czym od razu wypluła nie połykając płyn do prania dywanów i po 2 dniach mocno źle się czuła i trafiła na tydzień do szpitala. Do dziś są konsekwencje w postaci nudności, biegunek itp. A zarzeka się że nie połknęła...

Witam powakacyjnie.
Wróciliśmy z 10-dniowych wakacji. Było super. Ale nadrobić was będzie bardzo trudno. Ale postaram się być choć trochę na bieżąco.

Płyn. Bo firma rozprowadzająca go wysyła w butelkach po Cisowiance. Dopiero po tej historii wysłali w oryginalnych baniakach 5l i płacić nie musieli. Ale co z tego...
Wszystkiego naj..., naj...., najlepszego sto latek!!!!!!!A my dzis mamy 8mcy:-)
Martolinka ale sie strachu najadlas..moj K tez uwielbia odkurzacz...

w koncu nakarmie tego mojego glodomorka 
ojoj, nibezpieczna przygoda. Ja bym i tak do lekarza poszła (zanim bym mleko podała - nigdy nie wiadomo jak chemia na plyn zareaguje)Oj etna cóż za komplementy
effk przepis na piers z kury w sosie sojowo-krzybowym , z bambusem i makaronem sojowym jest w kulinariach- zachecam
Etnowy Pawełek kojarzył mi sie z drobniutka istota i jakie bylo moje zdziwienie gdy go zobaczyłam. Antek nie wyglada juz na takiego grubaska- wyciagnal sie w góre. Pawełk nabrał masy.
A mnie dzies wzielo na słuchanie Raz , Dwa, Trzytaki mam nastrój.
Dzis idziemy na Shreka do kina . Bedziemy zawyzac srednia wieku
Prawie dzis mi serce staneło...Zostawiłam odkurzacz(nie byl podlaczony do pradu) w pokoju, poszłam zrobic pis pis. Wracam a mały w ryk. Okazało sie , ze otworzył sobie odkurzaczi wyciagnal taka "tabletke zapachowa " i mielil w buzi . To sama chemia i na szczesvie wypluł- nie wiem co byloby gdyby to zjadła... o ja glupia , ale do gkowy nie przyszloby mi ze otowrzy odkurzacz!!!!!!!!!!
Wypił butle mleka na poprawienie smaku i jest ok
100 lat!!!A my dzis mamy 8mcy:-)
Martolinka ale sie strachu najadlas..moj K tez uwielbia odkurzacz...
hahaha dobre!Ja jak byłam mała (raczkująca) to zjadłam pastę BHP. Mammi opowiadała ale nic mi nie było ;-). 'Teściowej' kiedyś to opowiadałam to powiedziała : "To teraz wiem dlaczego tak często się pienisz."
![]()