reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i pielęgnacja naszych maleństw

reklama
Dzięki za odpowiedzi :tak:czyli czekamy cierpliwie - bączki śmierdziuszki i owszem lecą :blink:
Co do konsystencji to na razie wszystkie były mniej lub bardziej ale płynne - taka prawie nie ścięta albo lekko ścięta "jajecznica"

Dziewczyny czy podczas wizyt kontrolnych u pediatry oprócz ważenia lekarz mierzy Wasze dzieciaczki? Moja tego nie robi, ciekawa jestem jak jest u Was?

pomiaru długości nie ma, tylko obwód główki i brzuszka, jak zapytałam o długość to lekarka powiedziała że te pomiary nie będą rzeczywiste tylko przybliżone bo dziecko się podkurcza dlatego tego nie robią

dziewczyny karmiace piersia a czy zdazaja sie rzadkie kupki?
cały czas są rzadkie, w pierwszych dniach myśłałam że to biegunka ale położna mnie uświadomiła że jak będę karmiła piersią to będzie to "serek wiejski"-grudki i śmietana:-p:-p:-p

sealet raz na kilka dni to u nas się nie zdarza, ale od kilku dni z duuużych ilości kup 7-10 zaczął robić 2-4 i też się przestraszyłam, ale wychodzi na to że to normalne:tak:

a wiecie co poradziła mi lekarka na te upały żeby ulżyć Małemu? wejść z nim pod prysznic żeby go schłodzić, oczywiście woda musi być ciepła ale nie aż tak bardzo, wypróbowałam w sobotę z Tymkiem i o dziwo był zadowolony, nie bał się, woda leciała mu po buźce i nic:-D a po tej kąpieli błogo spał:tak:

reklama
Dziewczyny czy podczas wizyt kontrolnych u pediatry oprócz ważenia lekarz mierzy Wasze dzieciaczki? Moja tego nie robi, ciekawa jestem jak jest u Was?
U mnie ważenie i mierzenie główki i klatki piersiowej
A kupki to różnie, ale nie częściej niż raz dziennie, czasem przerwa 2-3 dni

Ostatnia edycja:
Do góry