reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia, Futrzakowa- dzieki wielkie :D

futrzakowa- a Ty jak sie czujesz??? wszystko ok?? bylas juz na usg??

reklama
Witajcie ewelina, ewcia, futrzakowa, sol, Bibinka, pysia, jaewa, nagapalma i wszystkich inne których nie wymieniłam:-)
Was nadrobić z tym czytaniem prawie graniczy z cudem, hehe.
Nasz Adaś pojechał nad morze z dziadkami, więc chata wolna...:-pPo pracy niewiele czasu zostaje, ale zawsze coś;-)
Pozdrawiam Was serdecznie:-):-D:happy2:

Witajcie ewelina, ewcia, futrzakowa, sol, Bibinka, pysia, jaewa, nagapalma i wszystkich inne których nie wymieniłam:-)
Was nadrobić z tym czytaniem prawie graniczy z cudem, hehe.
Nasz Adaś pojechał nad morze z dziadkami, więc chata wolna...:-pPo pracy niewiele czasu zostaje, ale zawsze coś;-)
Pozdrawiam Was serdecznie:-):-D:happy2:

Hej Kochana! Jak malego nie ma w domu to mozecie zaszalec! Oj bedzie sie dzialo!:-D

Hej Futrzakowa :-D

Ja sie zegnac bede powoli bo u mnie wieczorek i pora kolacji sie zbliza, moze zagladne potem :tak:

Milego dnia Kochane ;-)

ewelinko - ja też sceptyczna ale to jedna z metod które można w ciąży stosować i jest bezpieczna więc jeśli mam na NFZ to czemu nie spróbować :-) A mam przepisaną serię 5 zabiegów - każdy na ok 10 dni więc trochę sobie podeprę te mięśnie. Po za tym w ciąży najbardziej się mięśnie osłabiają zwiększającym się brzuszkiem więc akurat :-) A przystojniaczek jest w mojej przychodni fizjo więc :-p :-D

Mąż dopiero wyjechał ze Starachowic wiec będą po 11 w domu :-( W sumie lepiej bo mi się mięso musi rozmrozić a mi przestać we łbie kręcić :-(

Wracam po 14 jak mi dziecię uśnie :-)

jaewa to bużka,,

sol to odpoczywaj jeszcze...

ja chyba lece dziunie uspac....ale jestem z doskoku,,,hyh..

reklama
Hejka

Nie nadrobiłam wszystkiego nie dam rady i troche czasu brak - wybaczcie

Ale dokopałam sie do wieści od marcepanka i maggy - i bardzo bardzo sie cieszę - gratuluje kochane !!!

Ja dzis idę stresa mam jak diabli :sorry2:

aha chcialam wam tylko powiedziec, ze jak bede miala wreszcie dzieciraka to se kupie tego woza , zawsze mi sie podobał i koniec i kropka- ale uzywanego kupie bo wychodzi tanioooo Wózek Quinny BUZZ 3 2009 +GONDOLA+FOTELIK+GRATISY (1152338673) - Aukcje internetowe Allegro - podoba sie ?

tez mi się podobał ale ma jedna potworna wadę - kubełkowe siedzenie i jak dzidzia uśnie nie ma jej jak położyć :-( ja wybrałam Jane Rider JANE RIDER Wzek wielofunkcyjny z fotelikiem STRATA tez mam kubełkowe siedzenie ale da się je obracać zeby dziecko w pozycji leżącej było jak zasnie a w Quinny niestety nie i dlatego zmieniłam zdanie bo takie 7-8 miesieczne dziecko juz nie jeżdzi w gondoli a czasem oczka przymknie na spacerku to szkoda żeby na siedząco jechało :-(
nagapalma nie odradzam czy coś tylko chciałam napisać ci zebys przemyślalął bo ja np tego nie brałam pod uwage tzn nie przyszło mi to do głowy tylko znajoma własnie kupiła ten wózek i odradzała

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.