reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Maggy i słusznie, czyli "dokazuj miła....dokazuj.." :-D:-D
Sol, to niewesoło. Kochana Kinesiotaping nie wiem, czy cosik pomoże, bo jest zalecany bardziej na bóle mięśni, ale spróbować warto... byle by ulżyło,a po porodzie bierz się ostro za siebie, bo z kręgosłupem żartów nie ma!! I zdrówka zyczę :*

sol ja to samo mojemu ciągle powtarzam, ale tez nie chce mnie wymieniac na nowszy, lepsiejszy model.... :-D
ps. co nas nie zabije, to nas wzmocni ... :happy:

Nagapalma sasiad odpada:-D Ech przyjdzie mi poczekac jeszcze Kochane :)

Ewelinoooo podoba mi sie to :) Jak tam praca Ci idzie?:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieńdoberek Słoneczka Kochane!!!!!:-D
Ale juz nadrukowałyście z rańca :tak:;-)
SOL - masuje Twój kręgosłupik!!!!!:-D
MAGGY - Ty ranny ptaszku, a odpoczywajcie sobie ile wlezie!!!!;-):-D

hej wam kochane

Ja u siostry juz jestem jakos od godzinki,mam pod opieka trojke dzieci,,,dwoch 8latkow i jedna 6miesieczna..na szczescie wszystkie grzeczne,,nawet mala w chodziku pomyka i sie bawi i gada....
a ja kawke spijam i wpadlam na BB,,chociaz dzisiaj tak czesto,gesto nie posiedze,,bo wiecie mus sie nimi zajac itp...
Juz sie robi goraco,,moja siostra ma duzy basen,,potem bede sie pluskac,,,bo juz sauna na dworzu...

poczytam co u was

ewelina - wiesz oficjalnie dyskopatia osłabia mięśnie więc to one głównie bolą więc kinesio może pomóc :tak: A przynajmniej załagodzi bóle :-)

Uciekam bo moje dziecię złapało mnie za szyję i mówi ze "kocham Cię, chodź" więc nie umiem odmówić :-D

Ewelinoooo podoba mi sie to :) Jak tam praca Ci idzie?:-)

Noooooooooo...Póki co drukuje się...:-D więc pierwszy etap pracy mam za sobą, nie pytaj ile mi zostało....czuję w moczu nockę przy kompie...:-D
Na dodatek obiad dla ferajny zrobić...ech...chyba zadzwonię do nich i powiem, żeby na wyjeżdzie zjedli, bo kiedy mam zrobić??? Ech...a goście dziś do Krynicy Morskiej pojechali i rejsem do Fromborka....są w siódmym niebie i sie zachwycają (jakby było czym, dla mnie to norma hahaha)

Sol, oby, choć ja sceptyczna do tej metody ;-()

Monisia, Ewcia
witajcie :*

czesc ewcia - e no to ty ciotka pełną gemba jesteś
wiecie co kulezanka mi zadzwonił, ze przyjedzie do mnie z córcia 4 miesięczna jak skoncze prace, mama nadzieje, ze skoncze dzis wczesniej ;-)
jaewa - mnie pytasz czy ewelinyyyyyy ? jakas niepociumana jestem dzis-wybacz

aha chcialam wam tylko powiedziec, ze jak bede miala wreszcie dzieciraka to se kupie tego woza , zawsze mi sie podobał i koniec i kropka- ale uzywanego kupie bo wychodzi tanioooo Wózek Quinny BUZZ 3 2009 +GONDOLA+FOTELIK+GRATISY (1152338673) - Aukcje internetowe Allegro - podoba sie ?

Ostatnia edycja:
reklama
ooEwelinkooo najlepiej jak dzisiaj sobie zrobisz wolne od gotowania, skoro masz prace w domu do zrobienia nie ma bolca zebys jeszcze obiadki pod nos wszystkim podstawiala....
Niech sobie zjedza na swiezym powietrzu rybke smazona albo cos :-D

Nagapalma wybacz ja tez jakas niedorobiona dzisiaj i nieskladnie pisze....To do Ewelinyyyyyy bylo :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry